• 20 Οκτωβρίου, 2019

H συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΓΣΑ

H συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΓΣΑ

Στη δίκαιη επικράτηση του ΓΣ Αλμυρού συμφώνησαν οι προπονητές Στέλιος Αρσένος και Γιάννης Φλωράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα στο “Αθ. Ραγάζος”. Αναλυτικά όλα όσα είπαν:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΣΕΝΟΣ (ΓΣ Αλμυρού): “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είχαν όρεξη, διάθεση και πάλεψαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και ανταμείφθηκαν με τη νίκη που πήραν. Είχα πει όλη την εβδομάδα ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο ματς, κανένα στη Γ’΄Εθνική δεν είναι εύκολο και δεν πρέπει να κοιτάμε πόσους βαθμούς έχει ο κάθε αντίπαλός μας. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα και ανταπεξήλθαμε καλά, δείξαμε τις δυνατότητές μας. Τα παιδιά γίνονται καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι. Σήμερα χάσαμε σωρεία ευκαιριών, κλασικές φάσεις για γκολ κι όσο περνούσε ο χρόνος, είχαμε περισσότερο άγχος. Δεν έχουμε την εμπειρία αλλά κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες μου γιατί το ματς δεν ήταν εύκολο. Ζητάω υπομονή, θα έρθουν και καλύτερα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ποταμιά”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ (ΑΟ Ποταμιάς): “Τοπ αιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Κρίθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο λάθος στη φάση του γκολ που δεν αντιδράσαμε καλά όταν εκτελέστηκε το κόρνερ γρήγορα με πάσα. Μετά το γκολ, ο Αλμυρός έχασε κι άλλες ευκαιρίες κι έφθασε δίκαια στη νίκη. Δεν έχω παράπονο κανένα από τους ποδοσφαιριστές μου που είναι άπειροι, πέρυσι έπαιζαν στο τοπικό. Προσπάθησαν πολύ σήμερα και σιγά σιγά παίρνουν εμπειρίες. Συγχαρητήρια στον Αλμυρό, εύχομαι καλή συνέχεια στον αντίπαλο προπονητή που κάνει πολύ καλή δουλειά”.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.