• 18 Απριλίου, 2023

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον Αλμυρό αύριο Τετάρτη με σέντρα στις 16:00.

Είναι η ευκαιρία των «κυανολεύκων» να βρεθούν στον μεγάλο τελικό για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια και να διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στον Θησέα. Ο ΓΣΑ δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστεί από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση στη Γ’ Εθνική, αλλά σίγουρα η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια έχει τις δυνατότητες να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Αυτό αναγνωρίζει με δηλώσεις του στον «Λαό» ο Σταμάτης Καρράς: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα που είναι το φαβορί. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε κι έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας που μας έχει φέρει από την αρχή της σεζόν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το πρωτάθλημα, όπως εξελίχθηκε το Κύπελλο είναι ευκαιρία για τον ΓΣΑ να διακριθεί μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε κοντά έχοντας φθάσει σχετικά εύκολα μέχρι εδώ και μας μένει ένα ακόμη βήμα. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, μπορούμε να περάσουμε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, δεν υποτιμάμε σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται αλλά για εμάς αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και η σκέψη να αγωνιστούμε στον τελικό μάς δίνει κίνητρο».

Ο αξιόλογος μέσος που τιμάει την κυανόλευκη φανέλα απηύθυνε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο ώστε την Τετάρτη να δώσει δυναμικό «παρών» στο στάδιο Αλμυρού για το ραντεβού με την ιστορία…


Σχετικά Άρθρα

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ΕΠΣΘ…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Πανελλήνια ορειβασία στις 3 ψηλότερες κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνει πανελλήνια ορειβασία με μια κυκλική διαδρομή στις τρεις ψηλότερες κορυφές της Όθρυος,…