• 9 Ιουλίου, 2024

Εντυπωσίασε και συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Αντώνης Δρόσος

Εντυπωσίασε και συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Αντώνης Δρόσος

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Αντώνης Δρόσος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Σταυρού, ομάδα του νομού Φθιώτιδας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από το Αχίλλειο σπουδάζει στην πόλη της Λαμίας και μετά από ένα έτος στην Κ19 της ΠΑΕ Λαμία, από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στον Αστέρα. Οι «ροσονέρι», αν και νεοφώτιστοι, πρωτάρηδες στην κατηγορία, αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής 2023-24 καθώς βρίσκονταν σταθερά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και τελικά κατέλαβαν την 8η θέση, εξασφαλίζοντας πολύ άνετα την παραμονή. Θα είχαν καλύτερη κατάταξη εάν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος δεν έμεναν δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Σε αυτή την πολύ αξιόλογη πορεία, ο Αντώνης Δρόσος είχε σημαντική συμβολή διότι κατέγραψε 26 συμμετοχές με 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Επίσης, έπαιξε σε 7 ματς με 3 γκολ στο Κύπελλο Φθιώτιδας που η ομάδα του το κατέκτησε και σε 3 ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Καθόλου άσχημα για έναν νεαρό παίκτη που βρέθηκε για πρώτη φορά σε σύλλογο Γ’ Εθνικής, σε ένα άγνωστο για αυτόν αγωνιστικό περιβάλλον. Και σίγουρα για τον προπονητή του είναι σημαντικό το γεγονός πως είναι κάτω των 21 ετών, καθώς τη νέα σεζόν επανέρχεται ο κανονισμός που θέλει δύο παίκτες σε αυτό το ηλικιακό όριο να παραμένουν στην ενδεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια αγώνων της Γ’ Εθνικής.

Συμπαίκτης του Αντώνη θα είναι και πάλι ο Ζαν Ακασού, πρώην παίκτης της Νίκης και πρωταθλητής Α’ Τοπικής με τον ΓΣΑ το 2017, ενώ ο Αστέρας Σταυρού έκλεισε φιλικό αγώνα με τους «κυανόλευκους» του Μιχάλη Ανδρωνά που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου.


Σχετικά Άρθρα

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Δημιουργήθηκε τράπεζα αίματος στη Σούρπη

Δημιουργήθηκε τράπεζα αίματος στη Σούρπη

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Σούρπης, Α.Σ. Αίας, απέκτησε τη δική του τράπεζα αίματος που δημιουργήθηκε για…
Μεταγραφή στην ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Λαμία για τον Αντώνη Δρόσο

Μεταγραφή στην ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Λαμία για τον Αντώνη Δρόσο

Νέα σεζόν, νέα ομάδα για τον Αντώνη Δρόσο. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από το Αχίλλειο θα φοράει…