• 9 Ιουλίου, 2024

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Η μεταγραφική αρχή για τον Αίαντα Σούρπης είναι εντυπωσιακή καθώς συμφώνησε με τον Αποστόλη Λάμπο και βάζει στο έμψυχο δυναμικό του έναν παίκτη νεαρό που έχει δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σούρπη αποτελεί τον έβδομο σταθμό της πορείας του Φτελιανού αθλητή μέχρι τώρα στους αγωνιστικούς χώρους. Άρχισε από την ομάδα του Αχιλλείου, τον Αχιλλέα, μετά έπαιξε στον σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πρωτεσίλαο Πτελεού, πήγε στις ομάδες Νέων της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη Γ’ Εθνική, πρώτα με τη φανέλα του ΓΣΑ και μετά με αυτή της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Στο πρώτο μισό της περιόδου 22/23 ήταν μέλος του Ολυμπιακού Βόλου και στο δεύτερο του Μαγνησιακού με τον οποίον πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής. Πέρυσι, 2023-24, ήταν βασικό στέλεχος του Πυράσου που κατετάγη τέταρτος στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου.

Σε ηλικία 24 ετών, είναι ένας από τους πρωτοκλασάτους παίκτες στο τοπικό της Μαγνησίας. Μπορεί να παίξει ως δεξιός αμυντικός όπως έκανε στον Πύρασο, ως δεξιός εξτρέμ όπως έκανε παλιότερα στη Γ’ Εθνική, αν και κατά την προσωπική μας άποψη, η θέση που του ταιριάζει είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου.

Ο προπονητής Αλέκος Αραπίτσας μπορεί πλέον να υπολογίζει σε έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που εντάσσεται στο ρόστερ του Αίαντα και σίγουρα μιλάμε για μια μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης καθώς ο Αποστόλης Λάμπος είναι περιζήτητος…


Σχετικά Άρθρα

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…
Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Το 1970 ο Αίαντας Σούρπης έχει ήδη διαλυθεί ως μη ενεργό σωματείο…
Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Με το παιχνίδι Αίαντας Σούρπης-Σαρακηνός Βόλου 3-3 συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα…