• 4 Ιουνίου, 2024

Διέπρεψε ο ΓΣΑ σε αγώνες στο Βελεστίνο και τον Βόλο

Διέπρεψε ο ΓΣΑ σε αγώνες στο Βελεστίνο και τον Βόλο

Οι μικροί αθλητές κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου σε διοργανώσεις για ηλικίες 9 έως 14 ετών

Διήμερο με πλούσια αγωνιστική δράση ήταν για το τμήμα στίβου αυτό που μάς πέρασε, 25-26 Μαΐου. Αθλητές έλαβαν μέρος το προηγούμενο Σάββατο στα «Ρήγεια», αγώνα στο Βελεστίνο και την Κυριακή στα «Πολύαθλα» στον Βόλο, συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους Χάιδω Καραπτσιά και πολλούς γονείς.

Στο στάδιο του Βελεστίνου, στις 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση «Ρήγεια» που αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. O ΓΣΑ βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του με πολυπληθή αποστολή και αρκετοί ήταν οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Στην κατηγορία Κ14 ετών, 1η θέση για την Κατερίνα Παρίση στα 800 μέτρα, 3η θέση για τον Δημήτρη Σανοζίδη στη σφαίρα, 3ηθέση για την Μαριτίνα Τσαγκάρη στη σφαίρα, 4η θέση για την Κατερίνα Μπελεγρίνη στη σφαίρα, 4η θέση για την Έλενα Τσαγκάρη στα 800 μέτρα, 5η θέση για την Ειρήνη Τουραλιά στο μήκος.

Στην κατηγορία Κ12 ετών, 1η θέση για τον Ευάγγελο Παρίση στα 600 μέτρα, 1η θέση για την Ρενάτε Καλογήρου στα 600 μέτρα, 2η θέση για τον Χρήστο Σαμαρά στο μήκος και 5η θέση για την Βασιλική Χατζηαυγουστίδη στα 50 μέτρα. Στη μικρότερη κατηγορία, Κ10 ετών, η Ελένη Αράπη ήταν 2η στο άλμα εις μήκος.

Στο ΕΑΚ Βόλου έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα ριπτικό τρίαθλο Κ14 ετών που περιλάμβανε τα αγωνίσματα σφαίρα, μπαλάκι, 60 μέτρα. Η Κατερίνα Παρίση με την Ειρήνη Τουραλιά ισοβάθμησαν στην 3η θέση, η Βασιλική Καραμπούτη ήταν 5η, η Ελεάννα Παππά 8η και η Παναγιώτα Παππά 10η, ενώ συμμετείχε ο Δημήτρης Σανοζίδης για πρώτη φορά.


Σχετικά Άρθρα

Ένα ταλέντο ανατέλλει: συνεχόμενα χρυσά μετάλλια για τον Ευάγγελο Παρίση!

Ένα ταλέντο ανατέλλει: συνεχόμενα χρυσά μετάλλια για τον Ευάγγελο Παρίση!

Μπορεί να είναι 10 ετών, αλλά το αστέρι του Ευάγγελου Παρίση έχει αρχίσει να ανατέλλει… Ο…
Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Αλμυρού!

Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Αλμυρού!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, αθλητές του ΓΣΑ έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και κατηγορίας…
Νεαροί αθλητές του ΓΣΑ στους αγώνες ριπτικού τριάθλου

Νεαροί αθλητές του ΓΣΑ στους αγώνες ριπτικού τριάθλου

Σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου έλαβαν μέρος αρκετά παιδιά του τμήματος στίβου…