• 15 Μαΐου, 2024

Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Αλμυρού!

Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Αλμυρού!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, αθλητές του ΓΣΑ έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και κατηγορίας Κ20 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο στάδιο των Τρικάλων που εδώ και περίπου είκοσι μέρες έχει ονομαστεί επισήμως σε στάδιο «Χρήστου Παπανικολάου και Σοφίας Σακοράφα».

Η αλμυριώτικη αποστολή σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις! Εμφάνιση-έκπληξη ήταν αυτή της Νικολέτας Βελάνη, η οποία άφησε το προπονητικό κομμάτι και την καθοδήγηση των αθλητών, φόρεσε την αθλητική της ενδυμασία κι αγωνίστηκε προσφέροντας σημαντικούς πόντους στη βαθμολογία του συλλόγου. Η Νικολέτα ήταν 2η στον ακοντισμό και 4η στη σφαιροβολία. Παρά το γεγονός ότι είχε πολλά χρόνια να αγωνιστεί και το έκανε δίχως προετοιμασία, έδειξε ότι …η τέχνη δεν ξεχνιέται και χάρισε αρκετούς πόντους στον ΓΣΑ για την τελική κατάταξη συλλόγων.

Μετάλλιο για τον Σταύρο Κοντοβά ο οποίος ήταν 3ος στο άλμα εις ύψος με επίδοση στο 1,77. Αγωνίστηκε χωρίς προπονήσεις στα πόδια του καθώς φέτος είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου και έχει δώσει βαρύτητα στην προετοιμασία του για τις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ σημειώνουμε πως στο 1,82 πέρασε τον πήχη, ωστόσο για λίγο τον ακούμπησε και έπεσε…

Στο τριπλούν των γυναικών, η Ελένη Μπιντέλα είχε την 6η καλύτερη επίδοση και η Μαρία Πατσέα την ακολούθησε στην 7η θέση. Επίσης, στα 800 μέτρα τρέξιμο, η Ελένη Αθανασιάδη ήταν 6η. Συμμετείχαν ακόμη ο Ιάκωβος Καλλίκας στα 100μέτρα και η Μαρία Κωτούλα στο μήκος, αθλητές που διαγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες Χάιδω Καραπτσιά, Νικολέτα Βελάνη και αρκετοί γονείς. Το επόμενο διάστημα κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχουν αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος τα παιδιά του στίβου του ΓΣΑ: αυτή την Κυριακή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 στα Τρίκαλα, στις 18/5 αναμένεται να οριστεί αγώνας για αθλητές κάτω των 14 ετών, στις 25/5 αγώνας για μικρά παιδιά στο Βελεστίνο, ενώ την 1η Ιουνίου το τμήμα στίβου στηρίζει τον λαϊκό αγώνα δρόμου στο δάσος Κουρί.


Σχετικά Άρθρα

Ένα ταλέντο ανατέλλει: συνεχόμενα χρυσά μετάλλια για τον Ευάγγελο Παρίση!

Ένα ταλέντο ανατέλλει: συνεχόμενα χρυσά μετάλλια για τον Ευάγγελο Παρίση!

Μπορεί να είναι 10 ετών, αλλά το αστέρι του Ευάγγελου Παρίση έχει αρχίσει να ανατέλλει… Ο…
Διέπρεψε ο ΓΣΑ σε αγώνες στο Βελεστίνο και τον Βόλο

Διέπρεψε ο ΓΣΑ σε αγώνες στο Βελεστίνο και τον Βόλο

Οι μικροί αθλητές κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου σε διοργανώσεις για ηλικίες 9 έως 14…
Νεαροί αθλητές του ΓΣΑ στους αγώνες ριπτικού τριάθλου

Νεαροί αθλητές του ΓΣΑ στους αγώνες ριπτικού τριάθλου

Σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου έλαβαν μέρος αρκετά παιδιά του τμήματος στίβου…