• 28 Μαΐου, 2024

Mε Νίκο Βούλγαρη στην Α’ Τοπική η Δήμητρα

Mε Νίκο Βούλγαρη στην Α’ Τοπική η Δήμητρα

Ο Νίκος Βούλγαρης ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να αναστήσει αγωνιστικά την ομάδα της Δήμητρας και να την οδηγήσει εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών. Τα κατάφερε περίφημα αφού ο σύλλογος της Ευξεινούπολης κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της επόμενης περιόδου, εκεί όπου ανήκει έχοντας είκοσι νίκες σε είκοσι έξι αγώνες πρωταθλήματος.

Η συνεργασία του με τη διοίκηση ήταν άριστη, εκτιμήθηκε η δουλειά που έκανε αυτή την αγωνιστική περίοδο διότι παρουσίασε έργο κι αποτελέσματα, υπήρξε ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε να βρίσκεται στον πάγκο της Δήμητρας τη σεζόν 2024-25. Με την ανανέωση του προπονητή άρχισε λοιπόν το «χτίσιμο» της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα και πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου ρίχνουν το βάρος τους στην άρτια διοργάνωση της χοροεσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.

Σε δήλωσή του στον «Λαό», ο Νίκος Βούλγαρης επισημαίνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Μετά από μία πετυχημένη σεζόν στην οποία καταφέραμε να πετύχουμε την άμεση επιστροφή της Δήμητρας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, δείξαμε κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε το έργο μας και έτσι, είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο πάνω στα πλαίσια και τη φιλοσοφία που είχαμε αυτή τη χρονιά».


Σχετικά Άρθρα

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής…

Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης    Η Περιφέρεια Θεσσαλίας…
Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα η Αναστασία Αδαμοπούλου ορίζεται νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού. Με αφορμή…
Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ  – ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΕΩΣ   Την Τετάρτη 17…