• 14 Μαΐου, 2024

Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Almyros Football Arena η εξόρμηση στα Τρίκαλα

Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Almyros Football Arena η εξόρμηση στα Τρίκαλα

Ένα τριήμερο στα Τρίκαλα που θα τους μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη τους πέρασαν οι αθλητές του τμήματος 2011-2012 της ακαδημίας Almyros Football Arena καθώς έδωσαν αρκετά φιλικά παιχνίδια και έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Από την Μ. Δευτέρα μέχρι και την Μ. Τετάρτη η ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων διοργάνωσε για 18η φορά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της πόλης των Τρικάλων με 17 ομάδες και εκατοντάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, το τουρνουά «Απόστολος Γκαραγκάνης».

Η αποστολή της Almyros Football Arena έδωσε φιλικά στο εθνικό στάδιο των Τρικάλων, στο γήπεδο Αγίου Οικουμενίου και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ακαδημίες απ’ όλη τη χώρα, να χαρούν το ποδόσφαιρο και να διασκεδάσουν. Μαζί τους οι προπονητές Μιχάλης Ανδρωνάς, Θοδωρής Σκούρας και Γιάννης Μπίκος. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, αξέχαστη θα μείνει η διαμονή στο τετράστερο ξενοδοχείο, ένιωσαν σαν να ήταν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν σε αποστολή! Αυτό τον καιρό πραγματοποιούνται αρκετά τουρνουά ακαδημιών και στόχος των υπευθύνων της αλμυριώτικης ακαδημίας είναι η συμμετοχή ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα. Έτσι, όπως μάς είπε ο κος Ανδρωνάς, την Κυριακή 19 του μηνός τέσσερα γκρουπ θα ταξιδέψουν στη Βέροια, ενώ στις 15 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή στο τουρνουά στον Μώλο Φθιώτιδας που διοργανώνει το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ.

Αδελφοποίηση με ιστορικό κυπριακό σύλλογο!

Στα μέσα Ιουνίου, στη Μαγνησία θα βρεθεί η ακαδημία του ΑΣΙΛ από την Κύπρο για φιλικά παιχνίδια. Η Almyros Football Arena την έχει προσκαλέσει στην περιοχή μας και έχουν προγραμματιστεί αγώνες στις εγκαταστάσεις της, στο στάδιο Αλμυρού και στο γήπεδο Ευξεινούπολης. Μάλιστα θα υπάρξει και τελετή αδελφοποίησης των δύο σωματείων. Για αυτή την πρωτοβουλία θα αναφερθούμε ξανά όταν πλησιάζει ημερομηνία των αγώνων. Τώρα απλώς θα αναφέρουμε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης ή ΑΣΙΛ όπως λέγεται με πιο απλή μορφή, είναι κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα από τη Λύση της επαρχίας Αμμοχώστου που μετά την τουρκική εισβολή είναι προσφυγική κι από τότε εδρεύει στη Λάρνακα. Ο σύλλογος αυτός, με 92 χρόνια ιστορίας, μετράει 8 συμμετοχές στην Α΄ κατηγορία της Κύπρου και τη φετινή σεζόν συμμετείχε στη Β’ Κατηγορία, ενώ διαθέτει πολύ οργανωμένη ακαδημία.


Σχετικά Άρθρα

Ποδοσφαιρική συζήτηση στην εκπομπή LaosOnline με τον Μιχάλη Ανδρωνά

Ποδοσφαιρική συζήτηση στην εκπομπή LaosOnline με τον Μιχάλη Ανδρωνά

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς είναι ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, διακρίθηκε ως ποδοσφαιριστής, από μικρή…
Κοπή πίτας με Φώτη Τάμπα και Γιάννη Καμπουρίδη για την Almyros Football Arena

Κοπή πίτας με Φώτη Τάμπα και Γιάννη Καμπουρίδη για την Almyros Football Arena

Η ακαδημία ποδοσφαίρου των Μιχάλη Ανδρωνά και Θοδωρή Σκούρα, Almyros Football Arena, κόβει την Βασιλόπιτα σε…