• 14 Μαΐου, 2024

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται αυτές τις ημέρες. Αναφερόμαστε στο γήπεδο 5×5 που υπάρχει στην παραλία, παραπλεύρως του δημοτικού γηπέδου και το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση λόγω φυσικής φθοράς από τα πολλά χρόνια.

Έτσι, την Τετάρτη 8 Μαΐου ο εργολάβος μπήκε στον χώρο και ξεκίνησε με την αποξήλωση του παλιού τεχνητού τάπητα και τον καθαρισμό της επιφάνειας εδάφους. Σημειώνουμε πως το έργο είχε εγκριθεί, προχωρήσει και δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή με προϋπολογισμό 80.000 ευρώ, με ενέργειες κι επαφές του Θοδωρή Στάμου και υλοποιείται τώρα. Μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στον χώρο βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, μαζί με την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, μέλη της διοίκησης του Πυράσου και τον εργολάβο.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα -ο προηγούμενος ήταν από τότε που είχε γίνει το γήπεδο, παλιάς τεχνολογίας με ελλιπή συντήρηση και καθημερινή χρήση για πάνω από είκοσι χρόνια- αλλά και την αλλαγή της περίφραξης. Σίγουρα εφόσον το γήπεδο πάρει τη νέα του μορφή με καινούργιο τερέν, καουτσούκ και νέα σίτα περιμετρικά, θα αποκτήσουν τα παιδιά της Νέας Αγχιάλου έναν ασφαλή χώρο άθλησης. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παίζουν ποδόσφαιρο οι νέοι της πόλης, ειδικότερα τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού και κυρίως, τις χρησιμοποιεί ο Πύρασος για τις ανάγκες της ακαδημίας του, οπότε γίνεται σαφές ότι ένας σύγχρονος, ασφαλής και λειτουργικός χώρος άθλησης θα αποτελέσει μια σημαντική παρέμβαση για τη νεολαία και την αθλητική κυψέλη της Νέας Αγχιάλου.


Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με την Ένωση Επαγγελματιών Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με την Ένωση Επαγγελματιών Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση με την Ένωση Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Αγχιάλου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του…
Οι σχολές στις οποίες περνούν οι μαθητές της Ν. Αγχιάλου

Οι σχολές στις οποίες περνούν οι μαθητές της Ν. Αγχιάλου

Ο Δ/ντής Ιωάννης Τσολακίδης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου εκφράζουν τα συγχαρητήρια…
Συνέντευξη με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θωμά Βούζα: «Νιώθω τη σύνδεση με τον κόσμο, μια μαγική αλληλεπίδραση»

Συνέντευξη με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θωμά Βούζα: «Νιώθω τη σύνδεση με τον κόσμο, μια μαγική…

Όσοι διαβάζετε αυτή τη συνέντευξη, ίσως δεν γνωρίζετε προσωπικά τον Θωμά Βούζα, ωστόσο τον έχετε πετύχει…