• 28 Απριλίου, 2024

Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το νταμπλ νικώντας 1-0 τον Πύρασο στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη σήμερα στο Βελεστίνο. Πέρυσι ο Ηλίας Ρακής σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό το μοναδικό τέρμα του τελικού. Το ίδιο συνέβη και σήμερα… απλώς στη λάθος εστία, σημείωσε αυτογκόλ. Ήταν στο 42ο λεπτό όταν σε κόρνερ του Σκοπελίτη η μπάλα χτύπησε στον ώμο του κεντρικού αμυντικού του Πυράσου και κατέληξε στα δίχτυα.

Κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 3′ από πάσα του Κατσιγιάννη, ο Μπέικος σε τετ-α-τετ αστόχησε, στο επόμενο λεπτό στα απέναντι καρέ ο Ματτέα μόνος από ευνοϊκό σημείο σούταρε ψηλά άουτ. Στο 6ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφθασε ξανά κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ζέρη εξουδετέρωσε με το σώμα ο γκολκίπερ του Πυράσου.

Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κατσιγιάννη έφυγε άουτ αφού κανείς συμπαίκτης του δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας (22′), λίγο αργότερα σε κόρνερ του Καμπέρη πήρε την κεφαλιά ο Σέττος αλλά ήταν δίχως στόχο.

Στο 39′ ο Σέττος αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Σκοπελίτης.

Στο 41′ σε σέντρα του Καμπέρη, ο Μιχόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα κόρνερ αφού βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά την εκτέλεση του Σκοπελίτη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα καθώς βρήκε στο σώμα του Ρακή. Με αυτογκόλ από τον αμυντικό του Πυράσου, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου άρχισε το β ημίχρονο με αναγκαστική αλλαγή αφού ο Γκαραβέλας τραυματίστηκε και μπήκε ο Ροτζέριο, προερχόμενος κι αυτός από τραυματισμό δεν ξεκίνησε το ματς.

Από μία στημένη φάση απείλησε ο Πύρασος στο 51′: κόρνερ του Μπέικου, πήδηξε καλά ο Λάμπος, πήρε την κεφαλιά αλλά άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο.

Κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 58′ καθώς ο Ζέρης με ωραία κάθετη μεταβίβαση, έβγαλε τετ-α-τετ τον Ματτέα, η τελική προσπάθεια του οποίου πέρασε άουτ.

Σουτ του Τσιότρα ανέκοψε ο Καμπέρης και στην αντεπίθεση έφυγαν δύο παίκτες του Ολυμπιακού με έναν του Πυράσου, όμως η πάσα δεν ήταν καλή και ο Κατσιγιάννης σταμάτησε τη φάση αυτή στο 62′.

Το ματς δεν είχε ρυθμό αφού δύο φορές είχαμε μεγάλες διακοπές για τραυματισμούς παικτών του Ολυμπιακού.

Στο 88′ ο Ρακής πήρε κεφαλιά και ο Σιδεράκης απέκρουσε σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Είχαμε 9 λεπτά καθυστερήσεις, δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιγιάννης (84′ Ν. Θεοδωρόπουλος), Τσιότρας, Καραγιώργος (80′ Ζαρίφης), Γκαραβέλας (46′ Ροτζέριο), Μπέικος.
Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Ζέρης (73′ Παπακώστας), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Κακάμης, Κυρίτσης, Ματέα (90′ Νούσιος), Βλάχος (90′ Καρατσόλης), Αναστασίου (73′ Οικονόμου), Σέττος (39′ Σκοπελίτης).


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…
Αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου

Αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου

Πύρασος-Ολυμπιακός Βόλου είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Αύριο Κυριακή 28 Απριλίου στις 17:00,…