• 27 Απριλίου, 2024

Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Ταξιδάκι στο νησί της Σκιάθου για την ομάδα των Μικροθηβών σήμερα Σάββατο. Οι “τράγοι” του Άρη Γιαννούτσου, καθοδηγούμενοι από τον αποκαλούμενο “γαμπρό”, κέρδισαν 1-3 τη Σκιάθο Β’ και διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή. Θέλουν άλλες δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές μετά το Πάσχα ώστε να ανέβουν κατηγορία ως πρωταθλητές.

Ο Σγούρδας, ο αριστεροπόδαρος εξαιρετικός μέσος που κάνει τη διαφορά στη Γ’ Τοπική όταν αγωνίζεται, έκανε το 0-1 στο 5ο λεπτό με φάουλ περνώντας την μπάλα πάνω από το ανθρώπινο τείχος των γηπεδούχων και το 0-2 στο 25ο με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι νησιώτες μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Τάσου και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κωστής στο 75′, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σγούρδα. Με αυτό το τέρμα, έγινε ο πρώτος σκόρερ των Μικροθηβών στο φετινό πρωτάθλημα αφήνοντας δεύτερο στη σχετική λίστα τον Λανάι…

Για τη Σκιάθο Β έπαιξαν οι Καποτάς, Ιτζές, Μπομπάι, Κανταράκιας, Αντριάν, Τάσος, Ντάσι (75′ Σινάνι), Τσότσος, Χαλκιάς (75′ Μυγδαλάκης), Τσομπάι (65′ Ντερβίσι), Χίντρι.

Για τον ΑΣ Μικροθηβών αγωνίστηκαν οι: Καρλάφτης, Δράκος, Κολημήτρας (55′ Κωστής), Παπανίκος, Μπασδάνης, Γ. Γκαραβέλας (70′ Νιφόρος), Καραδήμας (75′ Μαντζαβίνος), Αναστασίου, Λανάι, Σγούρδας, Τιμπλαλέξης.


Σχετικά Άρθρα

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Νέος ιερέας λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μικροθήβες. Όπως είπε…
Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση…
Πήραν το ντέρμπι κι έπιασαν κορυφή οι Μικροθήβες!

Πήραν το ντέρμπι κι έπιασαν κορυφή οι Μικροθήβες!

Οι Μικροθήβες κέρδισαν 2-0 την Αγία Παρασκευή στο ντέρμπι κορυφής και την έπιασαν στην πρώτη θέση.…