• 27 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία στο Αχίλλειο

Ισοπαλία στο Αχίλλειο

Με γκολ του Γκογκινούδη, η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα προηγήθηκε στο 57ο λεπτό αλλά λίγο πριν τη λήξη, στο 83’ ο Κατσιαβριάς ισοφάρισε με κεφαλιά. Τελικό σκορ 1-1 στο γήπεδο του Αχιλλείου στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Β’ Τοπικής.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι ομάδες έπαιξαν ανοικτά κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Για τους γηπεδούχους, φάσεις με τους Κλίντον, Κατσιαβριά, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπεζάτης στο 70’ όταν απέναντι από τον Γώγο πλάσαρε λίγο άουτ. Όσον αφορά στον σύλλογο των Λεχωνίων, ο Κουβαράς είχε δοκάρι, ενώ ο Γκογκινούδης βρέθηκε σε θέση για γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικότερα στο πρώτο μέρος αλλά ο Τίτας απέκρουσε τα σουτ του σέντερ φορ.

Το γκολ για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα σημειώθηκε από ασίστ του Καλαφατάκη κι αυτό του Αχιλλέα από σέντρα με εκτέλεση φάουλ του Τσεκούρα.

Από τη διοίκηση του Αχιλλέα εκφράστηκαν συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημητρίου Μόσχου που χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή. Υπήρξε για πολλές δεκαετίες παράγοντας της ομάδας, πάντα δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση, με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο του Αχιλλείου.

Αχιλλέας: Τίτας, Μόσχος (65’ Κ. Μουζουράκης), Αλντίν (75’ Σιαφάκας), Τιλιγαδάς (75’ Κάσα), Τσεκούρας, Δ. Τσουκάρας, Παναγιώτου, Γκιάτα, Κατσιαβριάς, Μπεζάτης, Κλίντον.
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Γώγος, Βογιατζής, Χιώτης, Ροδοβίτης, Ιντζόγλου, Καράνταγλης, Καραγιάννης, Καλαφατάκης, Βαλαρούτσος, Ντ. Κουβαράς, Γκογκινούδης.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…