• 20 Απριλίου, 2024

Πήραν το ντέρμπι κι έπιασαν κορυφή οι Μικροθήβες!

Πήραν το ντέρμπι κι έπιασαν κορυφή οι Μικροθήβες!

Οι Μικροθήβες κέρδισαν 2-0 την Αγία Παρασκευή στο ντέρμπι κορυφής και την έπιασαν στην πρώτη θέση. Με δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου είναι πρώτη στην ισοβαθμία και εκεί θέλει να τερματίσει τη σεζόν για να ανέβειστη Β’ ως πρωταθλήτρια…

Ο Παπαστεργίου το 1-0 με εύστοχο πέναλτι στο 35ο λεπτό -που δόθηκε για χέρι αμυντικού σε σέντρα του Καλέμι- και ο Σγούρδας το 2-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι και πλάγια θέση, έπειτα από πάσα του Κωστή.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές φάσεις να διευρύνουν το σκορ στο τελευταίο εικοσάλεπτο με τους Κωστή, Νιφόρο, Λανάι να χάνουν κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο πρώτο μέρος ο Παπαστεργίου ήταν αυτός που απείλησε σε δύο περιπτώσεις.

Και μετά τη νίκη, ο πρόεδρος Νίκος Σταφυλοπάτης κέρασε μπύρες στους ποδοσφαιριστές γιατί το αξίζουν… από τα επινίκια η φωτογραφία μας…

Μικροθήβες: Καρλάφτης, Δράκος, Μ. Καλέμι (38’ Κολημήτρας), Μπασδάνης, Παπανίκος, Γκαραβέλας, Ρεφουγιάτι (60’ Τιμπλαλέξης), Σγούρδας (80’ Νιφόρος), Παπαστεργίου (60’ Κωστής), Λανάι, Καραδήμας.
Αγία Παρασκευή: Ζεκόλλι, Ζαχόπουλος, Ντεζάνης, Λούμπαρδος, Βαρελόπουλος (40’ Τσίλογλου), Βαΐτσης, Μουστάκας (70’ Σκέμπι), Τσούκας (46’ Κύρκος), Λαλιώτης (70’ Δημόπουλος), Παπασακελαρίου (60’ Πάσα), Χρ. Μακάκας.


Σχετικά Άρθρα

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Νέος ιερέας λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μικροθήβες. Όπως είπε…
Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση…
Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Ταξιδάκι στο νησί της Σκιάθου για την ομάδα των Μικροθηβών σήμερα Σάββατο. Οι “τράγοι” του Άρη…