• 20 Απριλίου, 2024

Φιλί ζωής για Πρωτεσίλαο με χατ τρικ του Φλίγκου!

Φιλί ζωής για Πρωτεσίλαο με χατ τρικ του Φλίγκου!

Με χατ τρικ του Κώστα Φλίγκου, ο Πρωτεσίλαος πήρε ανάσα για να παλέψει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για την παραμονή. Κέρδισε σήμερα στο γήπεδο του Πτελεού με σκορ 3-2 τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας και με αυτό το τρίποντο, έφθασε στους 17 βαθμούς, ένα λιγότερο από τους Νέους Αγίας Άννας που είναι σε θέση σωτηρίας και δύο από την ΑΠΟΒ.

Ο Φλίγκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» και η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς… αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 40ό δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Συνέχισε με το 2-0 στο 17ο λεπτό και το 3-0 στο 25ο.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε 3-1 στο 62’ με τον Δημόπουλο και 3-2 με πλασέ του Καπούλα στο 72’, ενώ αργότερα είχε σουτ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Σκούρας.Οι γηπεδούχοι, με τρεις αναγκαστικές αλλαγές στην αναμέτρηση, στο β’ μέρος απείλησαν με τους Φλίγκο, Κωστόπουλο.

Σημειώνουμε ότι ο Πρωτεσίλαος παίζει τώρα δύο ματς με ομάδες που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με αυτόν, πρώτα εκτός με την ΑΠΟΒ και μετά εντός με τον Άνθιμο Γαζή, ενώ κάνει φινάλε στην κατηγορία στο Στεφανοβίκειο. Με 3 νίκες εκτιμάται ότι θα καταφέρει τον στόχο του…

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Ν. Κόρκος, Θ. Κόρκος (46’ Τσουβαλιάς), Αργ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Παναγιώτου (25’ Τσιούμας), Κ. Κόρκος, Φλίγκος, Παπαδόπουλος (85’ Μάνος), Λεϊμονής.
Ατρόμητος: Κοντογιάννης, Δουλάς, Δούμος, Ακριβούσης, Στεργίου, Γραμματικού, Δημόπουλος, Παντελίδης, Γιαννακούρας (60’ Λίτσης-85’ Ζαχείλας), Καπούλας, Βαλουξής.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…