• 17 Απριλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-4-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-4-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης  17 Απριλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Συναγερμός στην ΕΕ για τη Μέση Ανατολή: Τι μήνυμα θα στείλουν οι «27» σε Ιράν και Ισραήλ

Οι εξωτερικές σχέσεις με αιχμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, η Ουκρανία και οι σχέσεις Ε.Ε – Τουρκίας αναμένεται να κυριαρχήσουν την πρώτη μέρα της ειδικής συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κυβέρνηση.

Πασαλιμάνι: Εννέα οι συλλήψεις για την κατάρρευση κτηρίου με έναν νεκρό

Στη σύλληψη εννέα ατόμων, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, προχώρησε η ΕΛΑΣ για τη χθεσινή τραγωδία στο Πασαλιμάνι, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου, κατέρρευσε μέρος του κτιρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ειδικός φρουρός 31 ετών εκτός υπηρεσίας ο οποίος συμμετείχε στις οικοδομικές εργασίες.

ΔΝΤ: Στο 2% η ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2024 – Στο 2,7% ο πληθωρισμός

Ανάπτυξη 2% εφέτος και 1,9% το 2025 προβλέπει για την Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην εξαμηνιαία του έκθεση για τις οικονομικές προοπτικές των κρατών – μελών του (world economic outlook) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (16/4) στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ευρωβαρόμετρο: «Πονοκέφαλος» για έναν στους δύο Έλληνες το οικονομικό και η δημόσια υγεία

Το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις εκλογές του Ιουνίου καταγράφει εγρήγορση των πολιτών και ανησυχία για το τρέχον γεωπολιτικό πλαίσιο.

Νέες ειδήσεις για τον παγκόσμιο φόρο 15%, πως και θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα

Στην πράξη, μια ελληνική εταιρεία με κερδοφορία άνω των 750 εκατ. ευρώ, η οποία φορολογείται με συντελεστή 10% σε κάποια άλλη χώρα, θα φορολογηθεί με επιπλέον 5% στην Ελλάδα.

Οργή για τις πριβέ ξεναγήσεις στην Ακρόπολη έναντι 5.000 ευρώ

Η Ακρόπολη είναι μακράν το σπουδαιότερο αξιοθέατο της Ελλάδας, προσελκύοντας – ενδεικτικά το καλοκαίρι του 2023 – περισσότερους από 22.000 επισκέπτες την ημέρα: Το σχέδιο των πριβέ ξεναγήσεων που προκαλεί οργή και στέλνει το μήνυμα πως ο πολιτισμός είναι αποκλειστικά ένα προϊόν προς… πώληση.

Δημήτρης Κουρέτας για οργανισμό υδάτων: Γιατί μας πετάτε στα μούτρα τόση απαξίωση; – Γιατί έγινε η διαβούλευση;

«Γιατί έγινε η διαβούλευση για τον οργανισμό υδάτων Θεσσαλίας;» διερωτάται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας και εξαπολύει ευθείες βολές για τη διαδικασία και την απαξίωση.

Θρήνος για τον 31χρονο που καταπλακώθηκε από τα μπάζα -«Η μοίρα σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι»

Το Ελεύθερο Γρεβενών, πενθεί για τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος χθες (16.04.2024) άφησε την τελευταία του πνοή όταν καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι.

Κάθειρξη σε 50χρονο οικοδόμο που περιέλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη

Απειλούσε να την κάψει και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοπυρποληθεί – Ηθελε να τραβήξει στην προσοχή της για να του επιτρέψει να βλέπει τον γιο τους, είπε στο ΜΟΔ Βόλου.

Στραβή αρχή για αρτοποιό – Πλήρωσε για εξοπλισμό και έπεσε θύμα απάτης

Πλήρωσε για εξοπλισμό που θα έβαζε στον φούρνο αλλά έπεσε θύμα απάτης.

Η NASA αναζητά πιο… οικονομικές λύσεις για την επιστροφή δειγμάτων από τον Άρη

Οικονομικούς περιορισμούς αντιμετωπίζει και η NASA, που αναζητά μια φθηνότερη και απλούστερη προσέγγιση σε μια από τις κορυφαίες επιστημονικές προτεραιότητές της: την ανάκτηση πολύτιμων δειγμάτων εδάφους που συλλέγονται στον Άρη και την επιστροφή τους στη Γη.

Έως 30 Μαΐου αιτήσεις για επιδότηση κυψελών με διπλό πριμ υπό προϋποθέσεις

Από φέτος ξεκινάει να ισχύει η προσαύξηση έως 100% του πριμ επιδότησης κυψελών στα πλαίσια των μελισσοκομικών προγραμμάτων, με τις αιτήσεις και τα σχετικά παραστατικά να γίνονται δεκτά έως τις 30 Μαΐου 2024. Συγκεκριμένα στα πλαίσια των μελισσοκομικών προγραμμάτων οι αιτήσεις γίνονται για τις εξής δράσεις:

Η ξηρασία, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και η τιμή φέτος στο σκληρό σιτάρι

Στάση αναμονής τηρούν οι εμπλεκόμενοι στις αγορές αγροτικών εμπορευμάτων μετά την ανάφλεξη που σημειώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Μέση Ανατολή, κάτι που επικυρώνουν και οι δείκτες στα χρηματιστηριακά ταμπλό, με την εβδομάδα συναλλαγών που ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Απριλίου να αποτυπώνει μια πλαγιοκαθοδική διστακτικότητα στις τιμές.

Γονατιστοί προσευχήθηκαν περισσότεροι από 1.000 πιστοί στη δέηση κατά ανομβρίας στον Αλμυρό

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – Ονόματα

Διάκριση μαθήτριας Λυκειακών Τάξεων Ευξεινούπολης στον 5o Πανελλήνιο Οικονομικό Διαγωνισμό «ΕΡΜΗΣ» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 17…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 16-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 16-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 16…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 15-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 15-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 15…