• 13 Απριλίου, 2024

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Σε μια κακή αγωνιστική σεζόν για τον Αλμυρό, ο επίλογος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός… Στο φινάλε του πρωταθλήματος σήμερα στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”, η κυανόλευκη ομάδα ηττήθηκε 1-2 από τον υποβιβασμένο, ουραγό Πανιώνιο.

Ατομική ενέργεια του Τσιάτσιου ολοκληρώθηκε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο (20′). Ο Πανιώνιος που έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 37′ όταν σουτ του Κανιούρα από ευνοϊκό σημείο πήγαινε στα δίχτυα αλλά το σταμάτησε με το κεφάλι ο Ντόντα ευρισκόμενος πάνω στη γραμμή του τέρματος. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 45′, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Από αριστερά έγινε γύρισμα από τον Κανιούρα, ο αμαρκάριστος Πέτσης έκανε το κοντρόλ, γύρισε το σώμα του και με σουτ νίκησε τον Βέτσικα που από τόσο κοντινή απόσταση δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 63′ καθώς σε σέντρα του Αλμυριώτη μπακ Καραΐσκου, ο Πέτσης σηκώθηκε χωρίς πίεση, πήρε την κεφαλιά που έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο. Στο 66′ ο Κοφινάς εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Χρήστος Ντόντα, έχοντας μόλις πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι, σκόραρε με το κεφάλι.

Στο 75′ ο Τσιάτσιος είχε την ευκαιρία να σκοράρει από τη μικρή περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Και φθάσαμε στο 84′ όταν έγινε το 1-2: ο Παπανδρέου το συρτό γύρισμα από πλάγια δεξιά, ο Πέτσης το κοντρόλ και πάσα με τη μία, εκεί όπου ο Νικούδης σκόραρε με δυνατό διαγώνιο σουτ. Ωραίο γκολ σε δημιουργία κι εκτέλεση για την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

ΓΣΑ: Βέτσικας, Κοφινάς, Κρίκης (46′ Ρίζος), Ντόντα, Χολέβας, Φιλοσόφου, Αλιάι (46′ Γιαννακός), Καραγεωργόπουλος, Κοντογεωργάκης (66′ Χατζέλας), Τσιάτσιος, Μαυρογέννης (85′ Μπούσης).
Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Καραΐσκος, Φώτου, Ζακυνθινός, Γιαλίδης, Αγκόλι, Νικούδης, Καρμαγάλος (75′ Σταμάτης), Πέτσης, Κανιούρας, Σουλάι (46′ Παπανδρέου).


Σχετικά Άρθρα

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…
Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Σε αγώνες στον Βόλο συμμετείχαν αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΣΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν το…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…