• 10 Απριλίου, 2024

Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ΄αριθ. ΣΟΧ 1/2024

Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κατά το άρθρο 4 του Ν. 4643/2019.

 

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 34/2024 απόφαση Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχή Βόλου που εδρεύει στο Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα: Με την ειδικότητα Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων ΔΕ εννιά (9) άτομα στην Έδρα της Περιοχής Βόλου, δύο (2) άτομα στο Πρακτορείο Αλμυρού, δύο (2) άτομα στο Υποπρακτορείο Ζαγοράς,  τρία (3) στο Υποπρακτορείο Αργαλαστής, τρία (3) άτομα στο Υποπρακτορείο Σκιάθου, τρία (3) άτομα στο Υποπρακτορείο Σκοπέλου, δύο (2) άτομα στο Υποπρακτορείο Αλοννήσου.

Με την ειδικότητα ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί δύο (2) άτομα στην Έδρα της Περιοχής Βόλου.

Με την ειδικότητα ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί τέσσερα (4) άτομα στην Έδρα της Περιοχής Βόλου.

Με την ειδικότητα ΔΕ Χειριστής Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Ανύψωσης ένα (1) άτομο στην Έδρα της Περιοχής Βόλου.

Οι υποψήφιοι ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Οι υποψήφιοι ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, οι ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και οι ΔΕ Χειριστές Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Ανύψωσης, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση : ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Περιοχή Βόλου, Λαρίσης – Τζαβέλα Τ.Κ. 383 34 ΒΟΛΟΣ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κας Λαζαρίδου Ειρήνης (τηλ. επικοινωνίας: 24214 40169) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Ei.Lazaridou@deddie.gr εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τα δικαιολογητικά και σε φυσική μορφή.

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης (μαζί με το Παράρτημα ανακοινώσεων ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ) θα γίνει στα καταστήματα της Υπηρεσίας μας όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Βόλου, Αλμυρού, Ζαγοράς Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου Σκοπέλου και Αλοννήσου καθώς και στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (www.deddie.gr).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Λαζαρίδου Ειρήνη τηλ : 24214 40169

                                                ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΠΚΕ/ΠΕΡ.ΒΟΛΟΥ

                        ΛΑΡΙΣΗΣ – ΤΖΑΒΕΛΑ, 38334 ΒΟΛΟΣ – ΤΗΛ : 24214 40169


Σχετικά Άρθρα

Αλ. Μεϊκόπουλος:«Χωρίς επίδομα ενοικίου από την αρχή του έτους οι πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας»

Αλ. Μεϊκόπουλος:«Χωρίς επίδομα ενοικίου από την αρχή του έτους οι πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας»

Τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας που αναγκάστηκαν αναίτια…
Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε: Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωπαϊκών εκλογών…
Ποιούς ψήφισαν οι Μαγνησιώτες – Σταυροδοσία υποψηφίων

Ποιούς ψήφισαν οι Μαγνησιώτες – Σταυροδοσία υποψηφίων

Με την ενσωμάτωση στο 95,02 (286 από τα 301 εκλογικά τμήματα) σύμφωνα με τα στοιχεία του…