• 6 Απριλίου, 2024

Ο Καραγιώργος χάρισε τρίποντο στον Πύρασο

Ο Καραγιώργος χάρισε τρίποντο στον Πύρασο

Ένα πολύ ωραίο τέρμα του Γιάννη Καραγιώργου στις πρώτες στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου έκρινε το παιχνίδι στο γήπεδο της Σούρπης, 0-1 υπέρ του Πυράσου απέναντι στον Αίαντα.

Ήταν στο 47ο λεπτό όταν ο Αγχιαλίτης επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας με πλάτη στο τέρμα, έξω από τη μεγάλη περιοχή, γύρισε το σώμα του και έπιασε φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό πόδι σημειώνοντας υπέροχο γκολ.

Νωρίτερα, στο πρώτο μέρος ο Αίας είχε καλύτερες φάσεις: σουτ του Ντούρα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Πυράσου, από μπαλιά του Καρρά ο Ράπτης βγήκε τετ-α-τετ με τον συνεπώνυμο τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ τελική προσπάθεια του Κωστούλα από ευνοϊκή θέση πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια επικίνδυνη φάση όταν σε κόρνερ του Μπέικου, κεφαλιά του Λάμπου εξουδετέρωσε ο Γκόγκος.

Στην επανάληψη, μετά το γρήγορο γκολ ο Πύρασος ήλεγξε το ματς και θα μπορούσε να φθάσει σε δεύτερο τέρμα εάν ο Κατσιγιάννης είχε καλύτερο πλασέ σε τετ-α-τετ στο 55’ ή εάν ο Γκαραβέλας σε δύο περιπτώσεις είχε επίσης καλύτερα τελειώματα. Για τους γηπεδούχους, ο Βούλγαρης θέλησε να σκοράρει, όμως του έβαλε την κόντρα ο Μιχόπουλος.

Ο Αίας κάνει φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα εκτός έδρας με αντίπαλο την Αγχίαλο, ενώ ο Πύρασος θα υποδεχθεί τον Ρήγα Φεραίο, περιμένοντας τον ημιτελικό Κυπέλλου στις 20 ή 21 του μηνός.

Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Θυμιόπουλος (75’ Βούλγαρης), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (65’ Παπανικολόπουλος), Ράπτης, Καρράς, Γ. Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπέικος, Τσιότρας (75’ Μαντζαβίνος), Καραγιώργος (80’ Ζαρίφης), Ροτζέριο, Κατσιγιάννης (55’ Γκαραβέλας).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…