Βήμα σωτηρίας για τη Σκιάθο κόντρα στον Αίαντα

Βήμα σωτηρίας για τη Σκιάθο κόντρα στον Αίαντα

Η Σκιάθος επιβλήθηκε 3-1 του Αίαντα στο νησί και έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας.

Ο Αίας προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ντούρας και το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Κωστούλας. Μετά είχε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ράπτη πέρασε λίγο άουτ και η ισοφάριση έγινε στο 22ο λεπτό με σουτ του Ντένι Πρίφτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι νησιώτες πήγαν με προβάδισμα 2-1 χάρη σε τέρμα του πρώτου σκόρερ τους Αμαρίλντο Μπάμπα (36’).

Στην επανάληψη, ο Ράπτης ξεκίνησε προσπάθεια από το κέντρο, πέρασε τρεις αντιπάλους αλλά σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Κοντοστάθη και η Σκιάθος «κλείδωσε» το τρίποντο με τρίτο τέρμα στο 75’ από τον Μπάμπα.

Στη μάχη της παραμονής, είχαμε σήμερα ήττα της Ακρόπολης 0-6 από τον Ολυμπιακό Βόλου και ισοπαλία της Αγχιάλου 2-2 στον Σαρακηνό. Έτσι, η Σκιάθος είναι πλέον σε θέση σωτηρίας με 19 βαθμούς, ακολουθεί η Ακρόπολη με 18 και η Αγχίαλος με 16. Απομένουν δύο αγωνιστικές στις οποίες οι Σεσκλιώτες έχουν ματς εκτός έδρας με Τοξότη, Αστέρα, οι Αγχιαλίτες δύο εντός (με Σκιάθο, Αίαντα) και η Σκιάθος ένα εκτός κι εντός με Ολυμπιακό. Πολλά θα κρίνει το ντέρμπι Αγχίαλος-Σκιάθος την επόμενη εβδομάδα!

Σκιάθος: Κοντοστάθης, Αλ. Τζελάι, Γ. Σταμέλος (55’ Γ. Τάσιος), Καμπουρέλης,Μουτζούρης, Ντάμτσιος, Μανωλιός (70’ Γαζέτης), Ντ. Πρίφτη (80’ Τουρναβίτης), Μπάμπα, Θ. Σταμέλος, Τζ. Τάσος (55’ Μπεσίρι).
Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας (70’ Αλπάκης), Γκρίνιας, Κατσαβριάς, Χρυσικός (60’ Υζάι), Καρράς, Γ. Κωστούλας, Ράπτης, Ντούρας.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…