• 30 Μαρτίου, 2024

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι Αθλητές με δύο τέρματα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης έφθασαν στη νίκη με σκορ 2-1 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς».

Στο 35’ το 0-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Φλίγκος και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστόπουλος, ενώ ο Φλίγκος είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Πιο αμυντικά έπαιξαν στη συνέχεια οι Φτελιανοί -που παρατάχθηκαν χωρίς τους «Διόσκουρους» Σιαμανίκο-Λεϊμονή στη σημερινή συνάντηση- και η ισοφάριση έγινε στο 70’ με τέρμα του Καρυώτη που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν τη λήξη, στο 90ό λεπτό οι Νέοι Αθλητές έφθασαν στο νικητήριο τέρμα που σημείωσε ο Κοκώνης, φάουλ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα στην πλάτη του γκολκίπερ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Νέοι Αθλητές αναρριχήθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς μετρούν τέσσερις σερί νίκες και συνολικά τρέχουν αήττητο σερί επτά αγωνιστικών στο οποίο έχουν μαζέψει 19 βαθμούς! Από την άλλη, ο Πρωτεσίλαος δεν είχε κέρδος στην 20ή στροφή της Β’ Τοπικής κι ακολουθεί πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα την ερχόμενη εβδομάδα.

Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης (70’ Βενέτης), Αλεξάνδρου, Τσαπέρος, Κοκώνης, Σούλα, Γλυκός, Παλάντζας (65’ Τάσιος), Βούλγαρης (46’ Καρυώτης), Κουσούλης (65’ Χαλκίδης), Σαφαρίκας.
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Θ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Τσούμας, Κωστόπουλος, Κωνσταντίνου, Ν. Κόρκος, Παπαδόπουλος (75’ Τσουβαλιάς), Φλίγκος.


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…