• 10 Μαρτίου, 2024

Με τη δύναμη της έδρας η Σκόπελος επιβλήθηκε του Πρωτεσιλάου

Με τη δύναμη της έδρας η Σκόπελος επιβλήθηκε του Πρωτεσιλάου

Με τη δύναμη της έδρας, η Σκόπελος επιβλήθηκε 3-1 του Πρωτεσιλάου σε σημερινό πρωινό αγώνα για την 18η αγωνιστική της Β’ Τοπικής Κατηγορίας.

Από το καράβι κατευθείαν στο γήπεδο και αγώνας χωρίς ζέσταμα για τους παίκτες του Πρωτεσιλάου που δέχθηκαν γκολ στο 2ο λεπτό. Σέντρα από τα δεξιά, κοντρόλ της μπάλας από τον Ίρμεν Σένκο και σουτ μεταξύ πέναλτι και μεγάλης περιοχής, δυνατό, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σκούρα. Στο 38’ το 2-0 όταν από βαθιά μπαλιά από την άμυνα, επιθετικός της Σκοπέλου έφυγε στην πλάτη των κεντρικών αμυντικών κι έδωσε ασίστ στον Ζάνη ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πρωτεσίλαος κατάφερε να μειώσει στο 67’ με ωραίο τέρμα του Λεϊμονή, πλασέ στην κίνηση ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κόρκου. Στο 77’ ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα και πήγε να μπει στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο στόπερ της Σκοπέλου τον ανέκοψε με τάκλιν, ακολούθως έβγαλε μεγάλη μεταβίβαση, ο Συνοδινός έγινε κάτοχος και έδωσε την ασίστ για τον νεαρό Σινάνα που σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, τρίτο για τους νησιώτες στο σημερινό παιχνίδι για το τελικό 3-1.

Σκόπελος: Παλαιολόγος (80’ Βελίτσικος), Πούρο, Ζευγολάτης (80’ Προβιάς), Χισάι, Σένκο, Συνοδινός, Μελαχροινάκης (70’ Σκιαθίτης), Ζάνη (55’ Τσουπαρέλος), Σινάνα, Ίρμεν Σένκο (80’ Ζάγκος), Μηνάς.
Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Τσιούμας (75’ Κεπεσίδης), Γ. Παπακωνσταντίνου, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Κόρκος, Λεϊμονής, Κ. Κόρκος, Τσουβαλιάς (50’ Κωνσταντίνου), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (85’ Μακάριος), Κωστόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…