• 10 Μαρτίου, 2024

Επτά γκολ από τους παίκτες του Θησέα

Επτά γκολ από τους παίκτες του Θησέα

Ήττα με μεγάλο σκορ για τον ΓΣΑ στο σημερινό πρωινό παιχνίδι της Α’ Τοπικής καθώς οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν επτά γκολ στο γήπεδο της Αγριάς. Τελικό σκορ Θησέας-ΓΣΑ 7-0. Ο Σιώμος τα δύο πρώτα γκολ του Θησέα, στο 23ο λεπτό με πέναλτι και στο 39ο, ο Ζαρκαδής ένα λεπτό πριν βγει το ημίχρονο έκανε το 3-0. Πριν την έναρξη του β’ μέρους, ο Θανάσης Μπίλης προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, ο Βαγγέλης Κοντογεωργάκης μάλιστα αγωνίστηκε στην επίθεση. Ο Κουκουτής σκόραρε στο 51’ και το 71’, ο Μάριος Παπαδήμος στο 75’ και ο Λαζεκίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ οκτώ λεπτά πριν τη λήξη.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο ΓΣΑ παρέμεινε στους 20 βαθμούς και ήταν θετικό για αυτόν το χθεσινό αποτέλεσμα της Ακρόπολης που ηττήθηκε 0-1 από τη Σκιάθο, ενώ η Αγχίαλος αγωνίζεται αργότερα στην έδρα της Αγίας Άννας.

Θησέας: Κοκώνης, Ζέρβας (60’ Λεώνης), Κουκουτής, Ιακωβίδης, Τρίμμης, Λαζεκίδης, Μ. Παπαδήμος, Γ. Παπαδήμος, Ζαρκαδής, Σιώμος, Μέρο.
ΓΣΑ: Βέτσικας, Κοφινάς, Μπομπότης (46’ Καραγεωργόπουλος), Χολέβας, Ντόντα, Φιλοσόγλου (50’ Αλιάι), Μαυρογέννης, Μούζας (46’ Κρίκης), Επίσκοπος, Τσιάτσιος (46’ Κοντογεωργάκης), Σιούτης (46’ Γιαννακός).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…