• 27 Φεβρουαρίου, 2024

Γιορτή στο στάδιο για τα παιδιά του στίβου

Γιορτή στο στάδιο για τα παιδιά του στίβου

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου μέσα στο προηγούμενο έτος με αρκετές επιτυχίες για τον ιστορικό σύλλογο.

Όπως μάς δήλωσε η Χάιδω Καραπτσιά «φέτος θελήσαμε να κάνουμε μια μικρή γιορτή στο στάδιό μας και να προσφέρουμε στα παιδιά στιγμές χαράς και διασκέδασης με διαφορά παιχνίδια που το χαρήκανε δεόντως. Στο τέλος τους περίμεναν πολλές λιχουδιές. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είχαμε δύο φλουριά και οι τυχερές Ευαγγελία Σιαμέτη, Μαριαλένα Μαχά πήραν δώρο χρηματικό ποσό.

Εμείς οι προπονήτριες Καραπτσιά Χάιδω και Βελάνη Νικολέτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια, ακόμα και κάτω από τόσες δύσκολες και δυσμενείς συνθήκες προπόνησης. Προσπαθούμε μέσα από την αγάπη μας για τα παιδιά και για τον κλασικό αθλητισμό να δίνουμε όλο μας το είναι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το τμήμα αυτό εν ενεργεία και με ένα μεγάλο αριθμό παιδιών. Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας και επιτέλους μια στήριξη από τον δήμο μας».