• 24 Φεβρουαρίου, 2024

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και κέρδισε 3-1 τον ΓΣΑ. Η ομάδα του Θανάση Μπίλη κρατάει την αντίδραση που έβγαλε στην επανάληψη.

Ο Τοξότης μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 5ο λεπτό με σουτ του Τόμε που χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ ύστερα από ατομική ενέργεια του Αλαμάνη. Τρία  λεπτά αργότερα είχαμε το 1-0: ο Μαυρίδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Πάσχος σκόραρε με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας. Στο 20’ ο Τοξότης είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με τους Τόμε και Πάσχο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ ημιχρόνου ο Μανώλης Πάσχος έβαλε δύο ακόμη γκολ με πολύ ωραία τελειώματα, χατ τρικ στο ημίχρονο! Στο 40’ το 2-0 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας και γύρισε το σώμα του για να βρει χώρο να σουτάρει και στο 44’ το 3-0 όταν ο Παναγιώτου έκανε τη σέντρα και ο Βελεστινλιώτης επιθετικός έβαλε σεντερφορίσιο τέρμα: έκανε κοντρόλ της μπάλας, γύρισε, έχασε την ισορροπία του, σηκώθηκε όμως αμέσως, απέφυγε δύο αντιπάλους και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 63’ ο ΓΣΑ έκανε το 3-1 σε φάση που άρχισε ο Τσιάτσιος, την ασίστ έδωσε ο Χατζηλιάδης και από κοντά με σουτ σκόραρε ο Γεωργακόπουλος. Ο σκόρερ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, όπως επίσης και ο Κοφινάς.

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου (46’ Μπαρμπούτας), Σούδης, Μαγιόγλου (32’ Νταγκούλης), Σκλαπάνης, Αλαμάνης, Τόμε, Πάσχος (50’ Γερακίνης), Μαυρίδης (50’ Παπουτσής), Βαλωτής (50’ Χλαπανίδας).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κοφινάς, Μαυρογέννης (80’ Ρίζος), Χολέβας (75’ Μπούσης), Χατζηλιάδης, Ντόντα, Φιλοσόγλου (46’ Επίσκοπος), Καραγεωργόπουλος (46’ Γιαννακός), Γεωργακόπουλος, Τσιάτσιος, Κρίκης (46’ Σιούτης).


Σχετικά Άρθρα

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…
Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Σε αγώνες στον Βόλο συμμετείχαν αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΣΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν το…