• 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η ΑΕ 2002 κέρδισε τους Μυρμηδόνες και μπήκε δυνατά στη μάχη της ανόδου

Η ΑΕ 2002 κέρδισε τους Μυρμηδόνες και μπήκε δυνατά στη μάχη της ανόδου

Σε κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο των Καλών Νερών, η ΑΕ 2002 επιβλήθηκε 3-1 των Μυρμηδόνων. Ήταν η τέταρτη σερί επιτυχία για την ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου που πλησίασε στη δυάδα και η δεύτερη ήττα για αυτή του Θοδωρή Σκούρα στο πρωτάθλημα.

Στο 5ο λεπτό το 1-0 με σουτ του Τζοβάρα εκτός μεγάλης περιοχής και γρήγορα η ισοφάριση στο 10’ με πολύ μακρινό σουτ του Τσόγκα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Κομπούρα και μία κεφαλιά του Χριστέλου που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, ο Τζοβάρας ήταν ο παίκτης που δημιουργούσε κινδύνους στην άμυνα των Μυρμηδόνων.

Στο 75’ ο Ζοτκάι κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Προβιάς και στο 88’ ο Βασιλείου με πλασέ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Σουτ των Μάτζαρη και Κλουκουτάρα μπλόκαρε ο Μητράκος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Μυρμηδόνες παρέμειναν στους 34 βαθμούς (με ματς λιγότερο), ενώ η ΑΕ 2002 τους πλησίασε στο -3, έχει πλέον 31. Ενδιάμεσά τους στην κατάταξη είναι Δάφνη κι Ατρόμητος που αγωνίζονται αργότερα το απόγευμα…

ΑΕ 2002: Μητράκος, Φλ. Χαμζάι (70’ Τσινίκας), Μ. Γαλάνης (70’ Σφάκας), Σφέτσιος, Βεργοζήσης, Βέργος (75’ Βασιλείου), Ζοτκάι, Προβιάς, Τζοβάρας, Μπογδανίδης (60’ Βλαχόπουλος), Φ. Χαμζάι (60’ Στόικος).

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Ζαντιώτης, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Χριστέλος, Βούλγαρης (80’ Τσέργας), Κομπούρας, Τίτου, Κλουκουτάρας, Μακρής, Τσόγκας (74’ Μάτζαρης).

πηγή φωτογραφιών facebook Μυρμηδόνες Πλατάνου


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…