• 21 Φεβρουαρίου, 2024

Βραβεύσεις στην κοπή πίτας του ποδοσφαίρου ΓΣΑ και των παλαιμάχων περιοχής Αλμυρού / βίντεο-εικόνες

Βραβεύσεις στην κοπή πίτας του ποδοσφαίρου ΓΣΑ και των παλαιμάχων περιοχής Αλμυρού / βίντεο-εικόνες

Μια ωραία βραδιά με βραβεύσεις και μουσική διοργάνωσε ο ΓΣΑ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο «Αρχοντικό». Ήταν η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών περιοχής Αλμυρού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Κωτούλας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία για τη στήριξη στο ιστορικό σωματείο που φέτος συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής, τη διοίκηση, τους παλαιμάχους και τους κυρίους Σταματίου, Παυλίδη που βοήθησαν στις δύσκολες ημέρες όπως χαρακτηριστικά είπε. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στον σύλλογο λέγοντας πως «επενδύουμε στα δικά μας παιδιά πλέον γιατί δεν αξίζει να επενδύσουμε αλλού. Έχοντας δικούς μας παίκτες φτιάχνουμε μια ομάδα που για τα επόμενα χρόνια θα είναι καλή, με λίγα χρήματα να σταθεί η ομάδα μας επάξια στα πρωταθλήματα και θα επιβιώσει».

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Ο κος Κωτούλας χάρισε στον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο μία κυανόλευκη φανέλα του ΓΣΑ σε κάδρο και ο αντιπρόεδρος κος Παπακωνσταντίνου του παρέδωσε αναμνηστικό δώρο. Από την πλευρά του ο κος Τριαντόπουλος επισήμανε πως αισθάνεται πολύ κοντά στην ομάδα του Αλμυρού γι’ αυτό χαριτολογώντας σχολίασε πως όταν ο ΓΣΑ κερδίζει τον Πύρασο δεν στεναχωριέται… δηλώνοντας πως όπως μπορεί, βοηθάει τον σύλλογο.

Τιμήθηκαν επίσης ο νυν και ο τέως Δήμαρχος για την προσφορά τους στον τόπο. Εκ μέρους του κου Εσερίδη παρέστη ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων-Αθλητισμού Γιάννης Βούλγαρης, ενώ παρών ήταν ο κος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος ο οποίος πήρε το δώρο δια χειρός του παλαίμαχου σπουδαίου αθλητή και νυν προπονητή μπάσκετ, Νίκου Μπουντούρη.

Ο κος Βούλγαρης είπε πως «ως καινούργια Δημοτική Αρχή θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού όπως έκανε ο Δήμαρχός μας στην προηγούμενη θητεία του και οικονομικά και υλικά και ηθικά», ενώ ο κος Χατζηκυριάκος δήλωσε ιδιαίτερη χαρούμενος για τη βράβευση, θυμήθηκε πως στον ΓΣΑ ήταν από το 1977 και μετά ως αντιπρόεδρος και ολοκλήρωσε την ομιλία του με το μήνυμα πως «ο ΓΣΑ είναι η ομάδα της καρδιάς μας και θα είναι για μια ζωή».

Για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο βραβεύτηκε ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης -την απονομή έκανε ο Δημήτρης Κοντογεωργάκης-, ενώ ο Δημήτρης Κορδίτσας βράβευσε τον Δημήτρη Βελάνη, γραμματέα της ΕΠΣΘ καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Ο κος Ζιγγιρίδης υποστήριξε πως ότι είναι δίπλα στις ομάδες της Μαγνησίας και κυρίως του Αλμυρού, τόνισε ότι αυτή η ομάδα αξίζει πολλά, θα είναι πάντα κοντά στον ΓΣΑ και η Πρόταση Ζωής έχει να κάνει πράγματα για τα παιδιά του συλλόγου. Σύντομος χαιρετισμός κι από τον κο Βελάνη με ευχές και το μήνυμα πως ο πρόεδρος Μίλτος Καλόγηρος διαχρονικά στηρίζει το ποδόσφαιρο της περιοχής του Αλμυρού.

Η «ψυχή» της ομάδας παλαιμάχων κος Δημήτρης Κορδίτσας ανέφερε πως «ο ΓΣΑ ήταν, είναι και θα υπάρχει, σε πέντε χρόνια κλείνουμε έναν αιώνα, έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι αθλητές και παράγοντες και ο σύλλογος δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ».

Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και ακολούθησε γλέντι με ζωντανό πρόγραμμα. Μάλιστα, τραγούδησε ο Βαγγέλης Καψάλης ο οποίος φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα με τον δισκοβόλο στο στήθος καθώς υπήρξε επιθετικός του ΓΣΑ πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια!

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Απάντηση Δημοτικής Αρχής στην επιστολή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας περί “παράτυπων ενεργειών”

Απάντηση Δημοτικής Αρχής στην επιστολή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας περί “παράτυπων ενεργειών”

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Αλμυρού, υπογράφει την επιστολή-απάντηση -που παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω- στο Δελτίο Τύπου της…
Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης: Μάθημα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο

Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης: Μάθημα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο

Πρωτότυπη δράση στο Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα The Love Van   Ένα…