• 13 Φεβρουαρίου, 2024

Κουμπαράδες για το σχολικό κολατσιό από το Φιλόπτωχο Ταμείο Αγίου Νικολάου

Κουμπαράδες για το σχολικό κολατσιό από το Φιλόπτωχο Ταμείο Αγίου Νικολάου

Από το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Αλμυρού συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να καλυφθεί το σχολικό κολατσιό από παιδιά ευπαθών οικογενειών. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σας υπενθυμίζουμε μέρη που μπορείτε να βρείτε έναν κουμπαρά για το σχολικό κολατσιό μαθητών. Σήμερα καλύψαμε τις σχολικές ημέρες του Ιανουαρίου και αγοράστηκαν υλικά για σάντουιτς για τα 2 παιδιά του δημοτικού σχολείου (από 8 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου). Όπως κάθε σχολική χρονιά έτσι και φέτος το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού αναλαμβάνει να προσφέρει σχολικό κολατσιό σε μαθητές/τριες που οι γονείς τους δεν μπορούν να το προσφέρουν.

Φέτος έχουμε αναλάβει 9 παιδιά (7 Γυμνασίου και Λυκείου και 2 παιδιά δημοτικού). Όλα γίνονται διακριτικά και κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων (3ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό σχολείο, 2ο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ, Γενικό λύκειο). Έτσι κάθε τέλος του μήνα πηγαίνουμε στο κυλικείο του εκάστοτε σχολείου και πληρώνουμε την αξία του καθημερινού κολατσιού των παιδιών αυτών. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέρη στην πόλη μας όπου μπορείτε να βρείτε τους “κουμπαράδες για το σχολικό κολατσιό”:

GOSSIP, STRETTO, RITZ, βιβλιοπωλείο Αθανάσιος ΑΛΕΞΙΟΥ, είδη δώρων ΑΝΔΡΩΝΑΣ Μιχάλης, φούρνος ΓΚΑΤΣΗ Κατερίνα, καφέ και είδη πρωινού ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σίσσυ,  κρεοπωλείο ΚΑΡΠΕΤΗΣ Κώστας, κατάστημα εσωρούχων ΚΕΡΑΜΜΥΔΑ Νάνσυ, κομμωτήριο  ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Αντιγόνη, κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ “παράσταση” (ΛΑΡΙΣΗ Μαρία), κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων ΣΟΦΙΑ (Μαγγανά Ντίνα), φούρνος Αφοί ΜΑΛΙΑΡΟΥ, κομμωτήριο ΜΠΙΛΙΚΑ Σοφία, ψητοπωλείο ΓΙΏΡΓΟΣ Παναγιώτου,  κάβα ποτών ΣΑΜΑΡΑ, καφέ ΣΑΚΗΣ (Σταθακόπουλος Θανάσης), κομμωτήριο ΤΟΥΣΙΑ Γεωργία,  μεταφορική εταιρεία ΤΣΕΛΙΑΣ Φώτιος, μεταφορική εταιρεία ΤΣΟΛΑΚΗΣ Μιχάλης, κομμωτήριο ΦΑΡΑΝΤΟΥ Γιώργος & Δέσποινα.

Προσεχώς θα τοποθετηθούν δύο κουμπαράδες στα καταστήματα: ψησταριά Κατσαμπέκης Νίκος (Ευξεινούπολη), μίνι μάρκετ Πούλιος Γιάννης (Ευξεινούπολη).

Οι κουμπαράδες είναι μεταλλικοί και για να ανοιχτούν θα πρέπει να καταστραφούν. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, απορία ακόμα και παράπονο. Είμαστε κάθε Τετάρτη 9-11 να το συζητήσουμε.

Τα μέλη του Φ.Τ.


Σχετικά Άρθρα

Εντατικές προετοιμασίες για το καρναβάλι της Ευξεινούπολης

Εντατικές προετοιμασίες για το καρναβάλι της Ευξεινούπολης

Το Καρναβάλι της Ευξεινούπολης, η εκδήλωση-σημείο αναφοράς για το χωριό και τον Δήμο Αλμυρού, ετοιμάζεται για…
Το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου η κοπή πίτας των Μικρασιατών Αλμυρού

Το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου η κοπή πίτας των Μικρασιατών Αλμυρού

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην κοσμική ταβέρνα “Ούτας” θα γίνει η κοπή πίτας του Συλλόγου Προσφύγων…
Την Κυριακή 25/2 κόβει την πίτα του ο Συλ. Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης

Την Κυριακή 25/2 κόβει την πίτα του ο Συλ. Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου κόβει την πίτα τους τα μέλη του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης στο…