• 12 Φεβρουαρίου, 2024

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Almyros Football Arena! Ρεπορτάζ και εικόνες

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Almyros Football Arena! Ρεπορτάζ και εικόνες

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι δεν είναι μόνο προπονήσεις και αγώνες, αλλά κυρίως διαπροσωπικές σχέσεις κι όταν αναφερόμαστε σε μία ακαδημία όπως την Almyros Football Arena έχουμε να κάνουμε με εκατοντάδες μικρά παιδιά που μαθαίνουν το αγαπημένο τους άθλημα, διαπαιδαγωγούνται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν.

Το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, η ακαδημία των Μιχάλη Ανδρωνά και Θοδωρή Σκούρα πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη εκδήλωση εκτός των εγκαταστάσεών της, την κοπή της βασιλόπιτας με φαγητό και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα στο Αρχοντικό, δάσος Κουρί.

Η αίθουσα γέμισε από γονείς και παιδιά, φίλους και γνωστούς της ακαδημίας και των ιδιοκτητών τους. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους γονείς που στηρίζουν το νέο αυτό εγχείρημα στην πρώτη του χρονιά, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο πατέρας Ευστάθιος Βαρβαρέλης ευλόγησε την Βασιλόπιτα και έπειτα οι μικροί αθλητές κάθε τμήματος πήραν το κομμάτι τους από τους πέντε προπονητές Θοδωρή Σκούρα, Μιχάλη Ανδρωνά, Γιάννη Μπίκο, Αλέξανδρο Αραπίτσα και Βαγγέλη Επίσκοπο. Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν ποδοσφαιρικά δωράκια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έγιναν τρεις βραβεύσεις. Οι υπεύθυνοι της Almyros Football Arena τίμησαν με καλαίσθητο αναμνηστικό τον Γεώργιο Λιάκο για την αφιλοκερδή προσφορά του. «Είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα και μας έχει βοηθήσει πολύ με προσωπική δουλειά» ανέφερε ο Μιχάλης Ανδρωνάς. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευξεινούπολης Μηνάς Παπαγιάννης.

Επίσης τιμήθηκαν οι ομάδες της Δήμητρας Ευξεινούπολης και των Μυρμηδόνων Πλατάνου οι οποίες συνεργάζονται με την ακαδημία. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλμυρού Ευστάθιος Πάντζιος έκανε την απονομή στον πρόεδρο της Δήμητρας Δημήτρη Στεφανή και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Κοινωνικών Θεμάτων Γιάννης Βούλγαρης στον αρχηγό των Μυρμηδόνων Στάθη Μάντζαρη.

Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με περισσότερα από εκατό δώρα κι όπως ανακοινώθηκε, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα προσφερθεί για τον αγαθό σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, σε μια συνέχεια της κοινωνικής δράσης της Almyros Football Arena σε φιλανθρωπικά ζητήματα.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Φώτης Τάμπας και ο Γιάννης Καμπουρίδης.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…