• 12 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Κασσελάκης στο μπλόκο αγροτών του Αλμυρού – Περισσότερο άκουσε και ρώτησε παρά μίλησε

Ο Κασσελάκης στο μπλόκο αγροτών του Αλμυρού – Περισσότερο άκουσε και ρώτησε παρά μίλησε

Περισσότερο άκουσε και ρώτησε παρά μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνάντησή του με τους αγρότες στο μπλόκο του Αλμυρού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Προσιτός και με την προτροπή να του μιλούν στον ενικό, άκουσε με προσοχή το προφίλ του Αλμυρού στον αγροτικό τομέα, τις ανησυχίες και τις διεκδικήσεις των αγροτών, τις προτάσεις τους στην αλλαγή της “ανθρωπογεωγραφίας” όσων στελεχώνουν δομές που ασχολούνται με τα αγροτικά, αλλά και ενημερώθηκε για τις νέες τεχνολογίες γύρω από τα αγροτικά μηχανήματα, ανέβηκε σε σύγχρονο τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με όσους και όσες το ζήτησαν.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε πλήθος αγροτών, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραμπατζής, ενώ ο κ. Χρήστος Πάντζιος ενημέρωσε για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις και για τις προετοιμασίες σχετικά με το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό στην Αθήνα. Ο κ. Κασσελάκης, κάλεσε τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, να συναντηθούν και με τον ίδιο.

Για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων ενημέρωσε ο κ. Μασούρας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην τιμή του γάλακτος ενώ ο κ. Αγραφιώτης μίλησε για τους παραδοσιακούς ελαιώνες, τον ανταγωνισμό και καλές πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Η ακρίβεια, οι αγροτικές συντάξεις, το καθεστώς με τους κατ’ επάγγελμα αγρότες, το δημογραφικό πρόβλημα στην ύπαιθρο, η νέα ΚΑΠ, η έλλειψη συντονισμού μεταξύ των φορέων για τα αγροτικά και του ΥΠΑΑΤ, ήταν μερικά απ’ όσα απασχόλησαν τους παρισταμένους.

Παραθέτουμε το βίντεο της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη και φωτο-ρεπορτάζ, ενώ στο “Λαό” που θα κυκλοφορήσει θα βρείτε την αποφώνηση από τα κυριότερα σημεία της συζήτησης.



Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…