• 11 Φεβρουαρίου, 2024

Καλύτερος αλλά άσφαιρος ο Πρωτεσίλαος

Καλύτερος αλλά άσφαιρος ο Πρωτεσίλαος

Καλύτερος ο Πρωτεσίλαος, δεν μπόρεσε όμως να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ και έτσι, έφυγε ηττημένος με 1-0 από το γήπεδο Λεχωνίων. Η τοπική Ένωση Λεχωνίων Νηλέα πήρε τέταρτη συνεχόμενη νίκη και ξέφυγε πολύ από το γκρουπ των τελευταίων ομάδων στην κατάταξη.

Στο 24’ το γκολ που έκρινε το ματς με εύστοχο πέναλτι του Ροδοβίτη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπεφάνης. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Παναγιώτου είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 35’, ενώ ο Κούκα απείλησε σε δύο περιπτώσεις μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 45’ επίσης τελική προσπάθεια του Παναγιώτου είχε κατεύθυνση προς το τέρμα αλλά εξοστρακίστηκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι Φτελιανοί πίεσαν πολύ. Καλύτερες φάσεις τους ήταν κεφαλιά του Σιαμανίκου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, κεφαλιά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που απέκρουσε ο Αλμυριώτης τερματοφύλακας Γώγος (μεταγραφή του Ιανουαρίου για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα από τη Χλόη), ενώ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε την ενδεδειγμένη αντίδραση σε δυνατό σουτ του Νίκου Κόρκου δέκα λεπτά πριν τη λήξη.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πήρε μία ακόμη σημαντική νίκη και συνέχισε την ανοδική της πορεία, θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση αδικεί τον Πρωτεσίλαο γιατί είδα μία πολύ δυνατή ομάδα που κερδίσαμε δύσκολα» ανέφερε ο Στέργιος Σιαμέτης, ενώ ο Βασίλης Σιαμανίκος αρκέστηκε να σχολιάσει πως «σήμερα δεν κέρδισε η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο».

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Γώγος, Βερντόβα, Μούτος, Ιντζόγλου, Ροδοβίτης, Καράνταγλης, Καζάκης (65’ Καλαϊτζίδης), Μπιφάνης (46’ Βαλαρούτσος), Παππάς (80’ Καραγιάννης), Κουβαράς (65’ Χιώτης), Γκογκινούδης (80’ Ξενάκης).

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Γ. Παπακωνστανίνου, Λεϊμονής, Τσούμας (70’ Κεπεσίδης-80’ λ.τρ. Τσουβαλιάς), Αργ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Κούκα (46’ Ν. Κόρκος), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος, Παναγιώτου, Θ. Κόρκος.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…