• 11 Φεβρουαρίου, 2024

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Αχιλλείου, Αχιλλέας-Νέοι Αθλητές 1-2

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Αχιλλείου, Αχιλλέας-Νέοι Αθλητές 1-2

Πρωινό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής στο γήπεδο “Απόστολος Πλασταράς” σήμερα Κυριακή 11/2 που βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης με σκορ 2-1 επί του τοπικού Αχιλλέα. Σημειώνεται ότι το ματς διεξήχθη με δυνατό αέρα που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο 5′ φάουλ του Τσαπέρου απέκρουσε ο Τίτας, αλλά καλύτερη ήταν η επέμβαση του γκολκίπερ όταν ο Γλυκός πήρε το ριμπάουντ και σούταρε από κοντά στην πρώτη ευκαιρία, διπλή, για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κατσιαβριάς ξεμαρκαρίστηκε κι έπιασε δυνατό σουτ από 30 μέτρα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Στο 30′ άνοιξε το σκορ για τους Νέους Αθλητές. Ο Χαλκίδης εκτέλεσε φάουλ, δεν φάνηκε να είναι καλή εκτέλεση αλλά η μπάλα πέρασε ανάμεσα από το τείχος και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα. Στο 34′ μάλιστα η ομάδα της Νίκης έφθασε κοντά και σε δεύτερο γκολ όταν σουτ του Κονσταντίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.

Πάντως το 0-2 έγινε στο 40′. Ο Αχιλλέας είχε φάουλ σε καλή πλάγια θέση, οι αμυντικοί απομάκρυναν και βγήκε αντεπίθεση με μπροστινή μπαλιά του Τασιού. Ο Γλυκός με πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Τίτα και σκόραρε για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική.

Με τον Παλάντζα η πρώτη απειλή στην επανάληψη κι ακολούθησε ένα εκρηκτικό δεκέλεπτο όταν ο Αχιλλέας είχε μια κλασική φάση, τρία δοκάρια κι ένα γκολ.

Στο 52′ ο Κατσιαβριάς έχασε πολύ καλή ευκαιρία καθώς αστόχησε από ευνοϊκό σημείο, στο 54′ σουτ στην κίνηση του Μαλλιαρού χτύπησε στο δοκάρι.

Και μετά τις δύο ευκαιρίες, ο Αχιλλέας έφθασε στο 1-2 στο 57′: σέντρα του Κατσιαβριά, γύρισμα του Μαλλιαρού κι ωραίο τελείωμα με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσεκούρα που βρίσκονταν στο ύψος του πέναλτι.

Στο 59′ δύο δοκάρια στην ίδια φάση για τους Αχιλλιώτες. Το πρώτο σε εκτέλεση κόρνερ του Τσεκούρα και το δεύτερο σε κεφαλιά του Μαλλιαρού στην επαναφορά.

Μετά προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, είχαν μια τελική προσπάθεια με τον Μαλλιαρό και μια κεφαλιά του Μπεζάτη στο φινάλε που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοντοβά. Οι Νέοι Αθλητές απείλησαν με σουτ του Βενέτη που ανέκοψε αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος, μια κεφαλιά του Κοκώνη και ένα σουτ του Γλυκού πέρασαν άουτ.

Αχιλλέας: Τίτας, Καλτσάς (85′ Μόσχος), Μυρτέλι (46′ Τσεκούρας), Βερλάτσι, Μπεζάτης, Αλντίν, Παναγιώτου, Κωστόπουλος (64′ Καμόσος), Κλίντον, Κατσιαβριάς, Μαλλιαρός.

Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης (70′ Βενέτης), Αλεξάνδρου, Κοκώνης, Τσαπέρος, Χαλκίδης (60′ Καρυώτης), Παλάντζας (60′ Δ. Σιαφαρίκας), Γλυκός, Τασιός, Κουσούλης, Κονσταντίν.

Δείτε το φωτορεπορτάζ όπως το κατέγραψε η φωτογραφική κάμερα του Φώτη Γαλούση:


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…