• 11 Φεβρουαρίου, 2024

Χρυσή αλλαγή ο Βούλγαρης και νίκη στο 95′ για τους Μυρμηδόνες!

Χρυσή αλλαγή ο Βούλγαρης και νίκη στο 95′ για τους Μυρμηδόνες!

Στην προηγούμενη έξοδό τους, οι Μυρμηδόνες πήραν ισοπαλία σκοράροντας στο 90’. Απόψε στον Βόλο απέναντι στην ΑΠΟΒ, όλα έδειχναν ότι θα άφηναν ξανά βαθμούς με το ίδιο σκορ, όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βούλγαρης χάρισε μεγάλη νίκη στην ομάδα του Θοδωρή Σκούρα! Τελικό σκορ 1-2 στο βοηθητικό του ΕΑΚ σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στις 8:30μ.μ. και έφερε τους Πλατανιώτες στη δεύτερη θέση (σε ισοβαθμία με την Δάφνη αλλά με ένα ματς λιγότερο).

Στο 20ό λεπτό τραυματίστηκε ο Μάντζαρης κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός Τιμπλαλέξης που τώρα κάνει τις πρώτες του συμμετοχές μιας και λόγω απουσιών, όλοι οι παγκίτες ήταν παιδιά της ακαδημίας. Όμως, λίγο πριν το ημίχρονο έφθασε στο γήπεδο ο Νίκος Βούλγαρης, έκανε ζέσταμα, μπήκε αλλαγή στο β’ 45λεπτο και ήταν μέσα στις δύο φάσεις των γκολ: ασίστ για την ισοφάριση, σκόρερ για τη νίκη!

Το 1-0 στο 45’ όταν σε σουτ του Ανέστη Χούμπλη η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κομπούρα.Η ισοφάριση στο 55΄ με τον Κομπούρα σε κεφαλιά-πάσα του Βούλγαρη και το 1-2 στο 90’+5’ σε φάση διαρκείας που ξεκίνησε με προσπάθεια του Κλουκουτάρα, πάσα του Μακρή και τον Βούλγαρη από κοντά να μπαίνει στην πορεία της μπάλας.

Για τους Μυρμηδόνες, φάουλ του Μακρή και σουτ του Τσόγκα σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο πρώτο μέρος, ο Τσόγκας είχε μια μεγάλη φάση να σκοράρει στην επανάληψη.

ΑΠΟΒ: Μποτσόλης, Σιαφαρίκας, Σταυρής, Συρταριώτης, Τσιουκαντάνας, Κραβαρίτης, Ζιώγκα (55′ Κεραμίδας), Τσόχας, Ρέκκας, Χούμπλης Α.  Λεφούσης (65′ Καμμένος).

Μυρμηδόνες: Σαββίδης, Μπούρχας, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Χριστέλος, Μάντζαρης (20’ Τιμπλαλέξης-46’ Βούλγαρης), Κομπούρας, Τσόγκας, Τίτου, Μακρής, Κλουκουτάρας.

Παρακάτω οι αρχικές ενδεκάδες της αποψινής αναμέτρησης (πηγή facebook ΑΠΟΒ και Μυρμηδόνων)


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…