• 10 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Κοντογεωργάκης κράτησε το μηδέν

Ο Κοντογεωργάκης κράτησε το μηδέν

Από 0-0 σε 0-0 πηγαίνει ο ΓΣΑ που παίρνει θετικά αποτελέσματα κρατώντας σε απόσταση τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του.

Στο σημερινό παιχνίδι στη Ν. Αγχίαλο με την τοπική Αγχίαλο, ο Κοντογεωργάκης ήταν o μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς στα πρώτα λεπτά απέκρουσε πέναλτι του Τσέλιου. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Ντόντα και ο Αλμυριώτης γκολκίπερ έπεσε σωστά στα δεξιά του κρατώντας το μηδέν που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Για την Αγχίαλο, ο Ζητούδης στο δεύτερο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις και ο Τοκαλής σε μία έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Για τον ΓΣΑ, φάουλ του Χολέβα στο 25’ πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν με αντεπιθέσεις που έμειναν ημιτελείς ή κόπηκαν με οφσάιντ σύμφωνα με τον κο Μπίλη.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βελεστινλιώτης τεχνικός, ο Αλμυρός έχει δώσει τέσσερα ματς, έχασε ένα (2-3 από τον Σαρακηνό) και έφερε τρία 0-0 (στο Σέσκλο, με Σκιάθο και Αγχίαλο).

Αγχίαλος: Λειβαδίτης, Μπαρδάνι (46’ Τοκαλής), Τσιαγιανίδης, Παπαγιάννης, Διαμαντένιας, Τσέλιος, Μασούρας, Τσάμης, Ζητούδης, Σίμος, Ερρινάκης.
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Σιούτης, Μαυρογέννης, Ντόντα, Χολέβας, Φιλοσόγλου, Χατζηλιάδης, Τσιάτσιος, Κρίκης (65’ Επίσκοπος), Χρόνης (65’ Καραγεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος (80’ Μπομπότης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…