• 10 Φεβρουαρίου, 2024

Μεγάλη προσπάθεια χωρίς αντίκρυσμα για τον Αίαντα

Μεγάλη προσπάθεια χωρίς αντίκρυσμα για τον Αίαντα

Η πολύ καλή εμφάνιση για τους «κιτρινόμαυρους» της Σούρπης δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» απέναντι στην Αγία Άννα. Ο Αίας άντεχε στην πίεση των γηπεδούχων μέχρι το 75ο λεπτό όταν με πέναλτι του Παπαδημητρίου έγινε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 85’.

Ο Αίας είχε μεγάλη ευκαιρία στο 60’ όταν ο Κωστούλας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αϊντίνι. Ο Αλπάκης, ο οποίος πήρε θέση βασικού σήμερα, ήταν εξαιρετικός κι έκανε τέσσερις-πέντε πολύ καλές επεμβάσεις. Στο πρώτο μέρος σε σουτ του Μακρή, στην επανάληψη σε δύο προσπάθειες του Παπαδημητρίου και σε σουτ των Κορέτα, Μακρή. Ο τερματοφύλακας που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για την ομάδα της Σούρπης είχε πολύ καλή απόδοση καθώς στο β’ 45λεπτο η Αγία Άννα αύξησε την πίεσή της και δημιούργησε αρκετές φάσεις.

Παράπονα για τη διαιτησία κι από τις δύο ομάδες. Η Αγία Άννα ζήτησε δύο πέναλτι, από τον Αίαντα σχολιάστηκε πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση που άνοιξε το σκορ και το δεύτερο τέρμα ξεκινάει από θέση οφσάιντ του σκόρερ. Πάντως, ο Μιχάλης Ανδρωνάς μοίρασε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη σημερινή παρουσία απέναντι σε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος (85’ Παπαδήμος), Χολέβας, Αργύρης, Βέργος (68’ Στεργιόπουλος), Μακρής (87’ Γεωργιτζίκης), Κόλα, Παπαδημητρίου, Ζαφειρίου (68’ Τσελεπής), Κορέτα (85’ Αλεξανδρίδης).
Αίας: Αλπάκης, Φαράντος, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας (85’ Χρυσικός), Γκρίνιας, Κατσαβριάς (75’ Ιζάι), Ράπτης, Καρράς, Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας (50’ Βούλγαρης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…