• 3 Φεβρουαρίου, 2024

Στο μηδέν ΓΣΑ και Σκιάθος …σε παγωμένο αγώνα

Στο μηδέν ΓΣΑ και Σκιάθος …σε παγωμένο αγώνα

Με έδρα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου για το βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου 3/2/24, ο ΓΣΑ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Σκιάθο. Όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, το θερμόμετρο έδειχνε 8 βαθμούς…

Από ένα δοκάρι εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο, καλύτεροι και πιο απειλητικοί οι νησιώτες στην επανάληψη.

Στο 26′ ο Πρίφτη εκτέλεσε φάουλ που χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά μεγάλη ευκαιρία καθώς σουτ του Χρ. Τζελάι απέκρουσε από κοντά ο Κοντογεωργάκης. Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Χρόνη σταμάτησε στο δεξί κάθετο. Μία προσπάθεια του Μουτζούρη εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ στο 43′.

Στο β’ ημίχρονο, η πρώτη τελική με σουτ του Χρόνη χωρίς στόχο (53′) και μετά οι νησιώτες πήραν τον έλεγχο του ματς. Στο 63′ από κάθετη του Μπεσίρι, ο Μπάμπα σε τετ-α-τετ σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε στα πλάγια, στο 72′ φάουλ του Πρίφτη με κατεύθυνση προς την εστία έβγαλε δύσκολα ο Κοντογεωργάκης με το ένα χέρι, στο 73′ σουτ του Μπάμπα απομάκρυνε με προβολή ο Ντόντα -κορυφαίος παίκτης απόψε του ΓΣΑ- ελάχιστα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Πέντε λεπτά πιο μετά, ο Γαζέτης έπιασε γεμάτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που σταμάτησε στο οριζόντιο.

*** Την Παρασκευή, ο ΑΟ Σκιάθου ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Μυγδαλάκη και στον αποψινό αγώνα στον πάγκο ντεμπούτο έκανε ο Γιάννης Παπάρας που αναλαμβάνει πλέον την καθοδήγηση των “κυανόλευκων”.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κοφινάς, Μαυρογέννης, Ντόντα, Χολέβας, Φιλοσόγλου, Κρίκης (69′ Σιούτης), Χατζηλιάδης, Χρόνης (69′ Μπομπότης), Τσιάτσιος, Καραγεωργόπουλος (58′ Επίσκοπος).
Σκιάθος: Κοντοστάθης, Γ. Σταμέλος, Αλ. Τζελάι, Τουρναβίτης, Μουτζούρης, Θ. Σταμέλος, Μπρέγκου (69′ Γαζέτης), Ντ. Πρίφτη, Χρ. Τζελάι (90’+2′ Ντάσι), Μπεσίρι, Μπάμπα.


Σχετικά Άρθρα

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…
Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Αθλητές του Αλμυρού σε αγώνες στίβου, πρωτιά για την Κατερίνα Παρίση

Σε αγώνες στον Βόλο συμμετείχαν αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΣΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν το…
Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Σε μια κακή αγωνιστική σεζόν για τον Αλμυρό, ο επίλογος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός……