• 3 Φεβρουαρίου, 2024

Παλαβή νίκη για Δήμητρα με χατ τρικ του Πλαβού!!!

Παλαβή νίκη για Δήμητρα με χατ τρικ του Πλαβού!!!

Το ματς με τους Νέους Αθλητές δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Φώτης Πλαβός! Έχει παίξει εκατοντάδες παιχνίδια, έχει κάνει αμέτρητα τάκλιν, μαρκαρίσματα, κεφαλιές, αλλά τρία γκολ δεν είχε πετύχει ποτέ! Το έκανε απόψε …και όχι μόνο αυτό… τα δύο τα πέτυχε στις καθυστερήσεις και χάρισε μια …παλαβή  νίκη στην Δήμητρα με σκορ 2-3!

Η ομάδα της Ευξεινούπολης δεν είχε καθόλου καλή εμφάνιση. Ωστόσο κέρδισε και είναι μόνη πρώτη σε αναμονή βεβαίως του αυριανού ντέρμπι μεταξύ Μυρμηδόνων και Δάφνης.

Στο 20’ ο Χαλάτσης νίκησε τον Ιωακειμίδη σε κλασική φάση για τους γηπεδούχους, ενώ στο 25ο λεπτό ο Δήμας έχασε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Κοντοβάς. Τρία λεπτά αργότερα το 0-1 με πλασέ του Πλαβού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιρμπίλη. Η ισοφάριση στο 38’ με τον Παλάντζα σε τετ-α-τετ και η ανατροπή στο 70’ με τον Γλυκό αφού πέρασε τέσσερις αντιπάλους!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Νέοι Αθλητές θα σημείωναν μεγάλη επιτυχία, στις καθυστερήσεις …χτύπησε εις διπλούν ο Φώτης Πλαβός. Στο 1ο λεπτό το 2-2 με κεφαλιά σε κόρνερ του Γκαρνίδη και στο 4ο το 2-3 πάλι με κεφαλιά σε σέντρα του Σταντσούρη.

«Σκασμένος» με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς ο Χρήστος Κοντοβάς, ανέφερε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά αλλά λάθη στο μαρκάρισμα του Πλαβού στις στημένες φάσεις στοίχισαν… (θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα οι Νικιώτες ισοφαρίστηκαν στο 90′ από τους Μυρμηδόνες).

Από την άλλη, ο Νίκος Βούλγαρης σχολίασε πως το ματς έγινε σε γήπεδο με ελλιπή φωτισμό και από την ομάδα του εκτός του σκόρερ, δεν διακρίθηκε κανείς, ενώ επισήμανε πως χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια… Αυτή ήταν η αγωνιστική που έκλεισε τον πρώτο γύρο.

Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης, Αλεξάνδρου, Τσαπέρος, Κοκκώνης, Σούλα (75’ Χαλκίδης), Καρυώτης, Κουσούλης (68’ Γλυκός), Τάσιος (68’ Κόνσταντιν), Σαφαρίκας, Παλάντζας (90’+3’ Βενέτης).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης (65’ Τετριμίδας), Πλαβός, Λάμπος, Κούργιας, Μπούτλας, Θ. Μόσχος (27’ Μπιρμπίλης), Στουρνάρας (27’ Μπαζής), Γκρέμι (46’ Σταντσούρης), Δήμας.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…