• 28 Ιανουαρίου, 2024

Καρέ τερμάτων από τον Πύρασο

Καρέ τερμάτων από τον Πύρασο

Ο Πύρασος σημείωσε τέσσερα γκολ απέναντι στην Ακρόπολη χάνοντας παράλληλα σωρεία κλασικών ευκαιριών. Τελικό σκορ 4-1 για τους Αγχιαλ.ίτες στο ντεμπούτο του Γιώργου Δανόπουλου στον πάγκο τους.

Στη φωτογραφία από τη σημερινή αναμέτρηση ο Καραγιώργος που σκόραρε μία φορά και στο φινάλε έπαιξε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πρώτη φάση για τον Πύρασο ένα άστοχο πλασέ του Καραγιώργου από πλάγια θέση μετά από έξυπνη μεταβίβαση του Λάμπου (4′). Στο επόμενο λεπτό, εξ επαφής κεφαλιά του Μπέικου πέρασε πάνω από το οριζόντιο σε καλύτερη ευκαιρία.

Στο 10ο λεπτό το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Μπέικου. Ο ίδιος το κέρδισε σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα σε φάση τετ-α-τετ ύστερα από μια φοβερή μπαλιά 40 μέτρων του Τσιότρα.

Κάπου εκεί σταμάτησε η υπέροχη των γηπεδούχων κι ανέβηκε η Ακρόπολη. Στο 28′ το 1-1: ο Δημακόπουλος είχε καλοεκτελεσμένο φάουλ και ο Αξιώτης σκόραρε με το κεφάλι προλαβαίνοντας την έξοδο του Ράπτη. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπέικο.

Ο πολύ δραστήριος Μπέικος είχε ψηλοκρεμαστό σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι ενώ ο γκολκίπερ της Ακρόπολης ήταν εκτός εστίας (38′).

Στο 43′ έγιναν πολλά… Ο Αγιασιώτης έκανε τη λεγόμενη ρουλέτα και έπιασε φοβερό σουτ από μακριά, ο Βίτσιος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και μπλόκαρε πάνω στη γραμμή. Οι του Πυράσου διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή κι ενώ είχαν άλλου το μυαλό τους… στην αντεπίθεση ο Παπούλιας σούταρε για γκολ και ο Μιχόπουλος έκοψε με τάκλιν πάνω στη γραμμή. Στο 45′ ο Λάμπος μπροστά στην εστία δεν έβαλε το πόδι του σε μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρασο.

Στην επανάληψη, ο Πύρασος ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα. Ο Μπέικος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Βίτσιο στο 50ό λεπτό.

Πιο μετά, στη μικρή περιοχή ο Κατσιγιάννης έκανε ντρίμπλα και σούταρε, πάνω στον τερματοφύλακα που ήταν κοντά του κι έκανε έξοδο. Ακόμη μια κλασική φάση για γκολ με τον Κατσιγιάννη που αστόχησε μόνος απέναντι από τον Βίτσιο (60′).

Ο Πύρασος πέτυχε το γκολ το 61′: ο Νίνος έκανε σέντρα, ο Ροτζέριο μπήκε στη φάση, απέκρουσε ο Βίτσιος και από κοντά σκόραρε ο Καραγιώργος. Ο σκόρερ στο 67′ έχασε …το άχαστο μόνος μπροστά στο τέρμα.

Το 3-1 πάντως έγινε τρία λεπτά αργότερα όταν σε κόρνερ του Αγιασιώτη, δίχτυα βρήκε ο Ροτζέριο με κεφαλιά, χωρίς πίεση στην καρδιά της άμυνας. Ο Ροτζέριο και το τέταρτο γκολ, πάλι με κεφαλιά, σε πάσα του Νίνου στο 77′.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος (78′ Ρακής), Διαμαντόπουλος (70′ Ζαρίφης), Γαλανόπουλος, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Κατσιγιάννης, Αγιασιώτης, Καραγιώργος, Ροτζέριο (78′ Μαντζαβίνος), Μπέικος (56′ Νίνος).

Ακρόπολη: Βίτσιος, Παπούλιας (68′ Κριτσίνης), Βασιλείου (56′ Τσουκάλης), Κ. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Δημακόπουλος, Σιδέρης, Διαβολής (41′ Χρυσαφόπουλος), Παγώνης, Αξιώτης, Πούλιος.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…