• 27 Ιανουαρίου, 2024

Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

H εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Α.Σ. Μικροθηβών ήταν μία ευκαιρία ώστε να μαζευτεί όλη η αθλητική οικογένεια του χωριού! Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος Νίκος Σταφυλοπάτης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές σε ταβέρνα της Ν. Αγχιάλου.

Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ο κος Σταφυλοπάτης ζήτησε από την ομάδα την κατάκτηση της πρώτης θέσης, του τίτλου της Γ’ Τοπικής κατηγορίας, ο …επίτιμος κόουτς Χρήστος Αναγνώστου ανέφερε πως το χωριό και ο σύλλογος έχουν ένα πρόεδρο που θα ζήλευαν όλα τα σωματεία και όλες οι κοινότητες, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών ειπώθηκε πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Τυχερός που βρήκε το φλουρί ο νεαρός Δημήτρης Καραδήμας ο οποίος κέρδισε ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο αφού χωρίς αποτέλεσμα έμειναν οι προσπάθειες του Σάκη Τιμπλαλέξη να βρει αυτός το νόμισμα χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή ανίχνευσης μετάλλων…

«Έχεις ξαναδεί τέτοια ομάδα;» μάς ρώτησε κάποια στιγμή ο κος Σταφυλοπάτης και η απάντησή μας ήταν πως αυτός είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, έτσι θα έπρεπε να είναι τα σωματεία των χωριών, όλοι αγαπημένοι και φίλοι και οι διαπροσωπικές σχέσεις να μπίανουν πάνω από τα αποτελέσματα… Με 40 χρόνια ζωής συμπληρωμένα, ο Α.Σ. Μικροθηβών σίγουρα έχει καταγράψει σημαντική πορεία στον χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου και στοχεύει ψηλότερα….

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ μας:


Σχετικά Άρθρα

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Νέος ιερέας λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μικροθήβες. Όπως είπε…
Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση…
Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Σούπερ Σγούρδας οδήγησε τις Μικροθήβες σε διπλό!

Ταξιδάκι στο νησί της Σκιάθου για την ομάδα των Μικροθηβών σήμερα Σάββατο. Οι “τράγοι” του Άρη…