• 20 Ιανουαρίου, 2024

Ρεπορτάζ και εικόνες από το γήπεδο του Πτελεού, Πρωτεσίλαος-ΑΠΟΒ

Ρεπορτάζ και εικόνες από το γήπεδο του Πτελεού, Πρωτεσίλαος-ΑΠΟΒ

Στην ενδέκατη στροφή του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής κατηγορίας, ο Πρωτεσίλαος υποδέχθηκε την ΑΠΟΒ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ …από τα αποδυτήρια, όμως οι νεαροί παίκτες από τον Βόλο έβγαλαν αντίδραση και έφυγαν νικητές με σκορ 1-2. Για να συμβεί αυτό, στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία!

Τονίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες επικυρώθηκε η τιμωρία αφαίρεσης βαθμών για τον Πρωτεσίλαο λόγω της μη συμμετοχής του στον αγώνα Κυπέλλου στο ξεκίνημα της περιόδου: -5 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, -5 από το επόμενο και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Στο 65ο δευτερόλεπτο το 1-0! Ο Αργύρης Παπακωνσταντίνου έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Παπαδόπουλος σουτ στην κίνηση, απέκρουσε ο γκολκίπερ της ΑΠΟΒ και στην επαναφορά σκόραρε από κοντά ο Τσουβαλιάς που βρήκε δίχτυα δεύτερη στη σειρά αγωνιστική!

Στο 6′ σε τετ-α-τετ ο Τσόχας σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι και η μπάλα γύρισε πάνω στον πεσμένο Μάνο, στην πρώτη αντίδραση από πλευράς φιλοξενουμένων στο γκολ που δέχθηκαν. Τέσσερα λεπτά αργότερα δοκάρι για τον Πρωτεσίλαο. Σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Κωστόπουλου, χτύπησε σε σώμα αμυνομένου και μετά στο αριστερό κάθετο.

Επικίνδυνη φάση για τους Βολιώτες όταν ο Χούμπλης βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο να απειλήσει αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό (23′). Αμέσως μετά σουτ του Λεφούση βρήκε σε ετοιμότητα τον Μάκη Μάνο. Στα τελειώματα του ημιχρόνου, από κοντά ο Κραβαρίτης, ύστερα από κόρνερ, σούταρε, αλλά ο Λεϊμονής πρόλαβε να βάλει την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Ακόμη λιγότερες φάσεις στην επανάληψη. Στο 67′ η ισοφάριση όταν ο Συρταριώτης έκανε γέμισμα από το κέντρο και ο Κραβαρίτης σκόραρε με μακρινή κεφαλιά, πίσω από το σημείο του πέναλτι εκμεταλλευόμενος και λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Η ανατροπή στο σκορ έγινε στο 83′ με σουτ του Ανέστη Χούμπλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πήγε χαμηλά στην αριστερή γωνία εκεί όπου δεν μπορούσε να διώξει ο Μάνος.

Ο Φαρμάκης είχε σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκών σε μια καλή φάση για τον Πρωτεσίλαο και φθάσαμε στις καθυστερήσεις όταν ο Θανάσης Παπαδόπουλος βγήκε δύο φορές σε θέση για γκολ.

Στο 90’+2′ κεφαλιά του πήγε πάνω στον Γαλιόπουλο και στο 90’+4′ έχασε μια απίστευτη ευκαιρία. Ο Λεϊμονής τον έβγαλε τετ-α-τετ απέναντι από τον γκολκίπερ της ΑΠΟΒ, σε κοντινή απόσταση με το τέρμα σούταρε άουτ και έτσι, στην τελευταία φάση του αγώνα -αμέσως μετά δόθηκε η λήξη από τον ρέφερι Σακκά- η ομάδα του Πτελεού δεν μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Κόρκος (46′ Κεπεσίδης), Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Κωστόπουλος, Τσουβαλιάς (63′ Φαρμάκης), Αργ. Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Παναγιώτου, Κ. Κόρκος.
ΑΠΟΒ: Γαλιόπουλος, Σταύρης, Λεφούσης (88′ Τσιουκαντάνας), Σιαφαρίκας, Συρταριώτης, Κραβαρίτης (72′ Μπέσας), Ευαγγελιδάκης (57′ Π. Χούμπλης), Τσόχας, Ρέκκας, Καμμένος (88′ Λιάμπος), Α. Χούμπλης.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…