• 15 Ιανουαρίου, 2024

Δυο νέες εκπομπές στο e-almyros.gr – Καινοτομία με ταυτόχρονη προβολή σε όλα τα social media

Δυο νέες εκπομπές στο e-almyros.gr – Καινοτομία με ταυτόχρονη προβολή σε όλα τα social media

Ανοίγουμε νέο κύκλο εκπομπών για το 2024 στα social media του e-almyros.gr. Η μια εκπομπή, με τίτλο Laos Online, θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα και σκοπός της θα είναι να παρουσιάσει επιχειρήσεις κάθε είδους, που εδρεύουν στον Αλμυρό, στον Ρήγα Φεραίο και τη Νέα Αγχίαλο.

Επιδίωξή μας είναι να ρίξουμε φως στις επιχειρηματικές και επενδυτικές προσπάθειες που γίνονται στην περιοχή δράσης μας, ώστε να ενισχύσουμε την τοπική και κυκλική οικονομία, αλλά και να ενθαρρύνουμε τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Έτσι οι καταναλωτές θα αναγνωρίζουν τα ντόπια προϊόντα και τις υπηρεσίες, οι επαγγελματίες θα έχουν μια ανέξοδη προβολή της επιχείρησής τους και εμείς επενδύουμε στην εξωστρέφεια της δικής μας επιχείρησης κοντά στους πολίτες και πελάτες μας.

Οι επαγγελματίες που θέλουν να κάνουμε την προβολή της επιχείρησής τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την εκδότριά μας Τσιντσίνη Βιβή στο 6972455190. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί αυτή την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 ταυτόχρονα από όλα μας τα social media, δηλαδή, από τη σελίδα μας στο facebook «Λαός της Μαγνησίας – εφημερίδα», το κανάλι μας στο youtube Laos Online, τη σελίδα μας στο Instagram Laos Online και τη σελίδα μας στο tiktok Laos Online.

Η ταυτόχρονη προβολή (όχι κοινοποίηση) είναι μια καινοτομία της ομάδας της εφημερίδας μας «Λαός της Μαγνησίας» και της ιστοσελίδας μας e-almyros.gr. Το αποτέλεσμα των ερευνών μας, καταλήγει ότι είμαστε οι πρώτοι που το επιχειρούμε στη Μαγνησία και πιθανότατα τουλάχιστον στη Θεσσαλία. Έχουμε κάνει τα δοκιμαστικά μας, την επένδυσή μας, την απαιτητική προσαρμογή χωριστά για κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το υλοποιούμε για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα.

Νέα εκπομπή «κουβέντες του Λαού»

Στη δεύτερη εκπομπή με τίτλο «κουβέντες του “Λαού”»  θα συζητούμε την επικαιρότητα της εβδομάδας, τοπική και ευρύτερη, με έναν καλεσμένο. Οι καλεσμένοι μας δεν είναι απαραίτητο να έχουν κάποιο τίτλο… θα είναι ανοικτή για όλους. Χρόνος προβολής είναι το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:30. Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, ταυτόχρονα σε όλα τα social media του «Λαού» όπως περιγράφονται παραπάνω και για την εκπομπή Laos Online. Αν θέλετε και εσείς να σχολιάσετε μαζί μας την επικαιρότητα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972455190.

Καλή μας μιντιακή χρονιά!


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…