• 14 Ιανουαρίου, 2024

Τέσσερα γκολ η Αγία Άννα στον Αλμυρό

Τέσσερα γκολ η Αγία Άννα στον Αλμυρό

Στο ρελαντί η Αγία Άννα, κέρδισε 0-4 στο στάδιο Αλμυρού τον ΓΣΑ που παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες στο βασικό σχήμα,

Για τον ΓΣΑ, τερματοφύλακας ο Βέτσικας, δεξιά ο Κοφινάς, αριστερά ο Σιούτης, στόπερ οι Ντόντα, Σώκος. Ανασταλτικός χαφ ο Φιλοσόγλου, μαζί του στο κέντρο οι Μαυρογέννης, Τσιάτσιος, επιτελικός ο Ζαφειρίου και πιο μπροστά οι Καραγεωργόπουλος, Χρόνης. Βέβαια νωρίς ο Γιώργος Δανόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν θέσεις.

Στο 8ο λεπτό ο Σιούτης πρόλαβε να διώξει τελευταία στιγμή πριν σουτάρει από κοντά ο Παπαδημητρίου, λίγο μετά από πάσα του Χειλά, ο Κορέτα δεν μπόρεσε να σκοράρει μπροστά στην εστία, αργότερα κεφαλιά του Αργύρη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ακολούθησε άλλη μια καλή στιγμή με τον Κορέτα.

Το 0-1 ήρθε φυσιολογικά στο 19′: σε κόρνερ του Στεργιόπουλου, κεφαλιά του Αργύρη απέκρουσε ο Βέτσικας και στο ριμπάουντ σκόραρε από κοντά ο Κορέτα. Πέντε λεπτά μετά το 0-2 με πλασέ στην κίνηση του Παπαδημητρίου ύστερα από ασίστ του Θεοδωρόπουλου.

Στο ημίωρο μεγάλη ευκαιρία με τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος, μπλόκαρε ο Βέτσικας. Σκορ ημιχρόνου 0-2.

Το τρίτο γκολ της Αγίας Άννας στο 48′ από κοντά ο Κορέτα μετά από ατομική ενέργεια κι ασίστ του Τσελεπή και το τέταρτο στο 73′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή.

ΓΣΑ: Βέτσικας, Κοφινάς, Σιούτης, Ντόντα, Σώκος, Φιλοσόγλου, Χρόνης (70′ Ρίζος), Μαυρογέννης, Καραγεωργόπουλος, Ζαφειρίου (83′ Μούζιας), Τσιάτσιος.
Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος (65′ Παπαδήμος), Χολέβας, Στεργιόπουλος, Κόλα, Κορέτα (74′ Ζαρίφης), Αργύρης, Τσελεπής (74′ Σ. Αϊντίνι), Παπαδημητρίου (74′ Κωτούλας), Χειλάς (65′ Βέργος).

 


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο ΕΠΑΛ Αλμυρού κι αφορούσε…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…