• 14 Ιανουαρίου, 2024

Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Ούτε στη 10η αγωνιστική κατάφερε η ομάδα του Αχιλλείου να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς προηγήθηκε στο ημίωρο, αλλάστα τελευταία λεπτά ο Άνθιμος Γαζής ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-1.

“Ανοικτό” παιχνίδι κατά το οποίο ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του και έχασε αρκετές ευκαιρίες να το “καθαρίσει”, όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη φάση για να φύγουν με το διπλό.

Οι «κυανόλευκοι» του Αχιλλέα ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 70ό λεπτό, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της συνάντησης έπεσε η αποδοσή τους. Ο Θανάσης Κατσιαβριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 1-0 στο 30’, ενώ ο ίδιος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 40’. Στην επανάληψη σουτ του Κλίντον από πλεονεκτική θέση απέκρουσε ο Πατρίκιος στο 72’, σουτ του Κατσιαβριά σε τετ-α-τετ βρήκε ξανά τον γκολκίπερ να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Κι αφού δεν έγινε το 2-0, ο Άνθιμος Γαζής έφθασε στην ισοφάριση, στο 84’ το 1-1 με σουτ του Κουλάκογλου. Ο αειθαλής ποδοσφαιριστής του συλλόγου των Μηλεών είχε νωρίτερα φάουλ στο δοκάρι, ενώ στο φινάλε, στο 89ο λεπτό, ο Κίτσας αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ για να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ.

Ο Αχιλλέας μπορεί να μην κερδίζει, αλλά είναι ζωντανός στη μάχη της παραμονής καθώς στα μισά παιχνίδια στην κατηγορία έχει αποσπάσει ισοπαλία και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, επιδιώκοντας τις επόμενες ημέρες να κλείσει μεταγραφές ενίσχυσης του ρόστερ του. Από την άλλη, ο Άνθιμος Γαζής έπιασε Διαγόρα, Νέους Αγίας Άννας στους 9 βαθμούς, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο του είχε στη σημερινή αναμέτρηση στο Αχίλλειο τον Βαγγέλη Τάχο.

Αχιλλέας: Γκιάτα, Τσεκούρας, Αλντίν, Κωστόπουλος, Μπιζάτης, Καμώσος, Παναγιώτου, Μαλλιαρός, Κατσιαβριάς, Μόσχος (60’ Σαφάκας), Κλίντον (80’ Τσιλαφάκης).
Άνθιμος Γαζής: Πατρίκιος, Χασιώτης, Χατζηχαλεπλής, Κουλάκογλου, Κωστάκης, Σαραφίδης (40’ Μουτσόπουλος), Μάρκος, Γκέκας, Αναστασίου, Κίτσας, Κογιάννης (75’ Μπατζιάκας).


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Οι Νέοι Αγίας Άννας κέρδισαν 6-2 τον Αχιλλέα με τον Θανάση Νταβλαμάνο (φωτό) να σημειώνει πέντε…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…