• 13 Ιανουαρίου, 2024

Τρία γκολ και τρεις βαθμοί για την Δήμητρα (φωτορεπορτάζ)

Τρία γκολ και τρεις βαθμοί για την Δήμητρα (φωτορεπορτάζ)

Πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Ευξεινούπολης για το 2024 αυτό της Δήμητρας με αντίπαλο την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα για τη 10η αγωνιστική της Β’ Τοπικής. Η ομάδα του Νίκου Βούλγαρη κέρδισε 3-0, όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ αφού τα δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο τέλος του α’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση στην επανάληψη δίχως να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία αλλά με αρκετές στημένες φάσεις τριγύρω από τα καρέ της Δήμητρας.

Για την Δήμητρα αγωνίστηκαν βασικοί οι Μπούτλας, Λάμπος, μεταγραφές του Ιανουαρίου, ενώ η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα είχε 7 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της!

Στο 14ο λεπτό ο Μπιρμπίλης βρέθηκε σε θέση για σουτ, η προσπάθειά του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, κεφαλιά του Πλαβού μπλόκαρε ο Λούκας ο οποίος τραυματίστηκε πέφτοντας πάνω στο δοκάρι. Στο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί με τον Παππά σε μια φάση διαρκείας.

Στο 43′ σε σέντρα του Μπούτλα, ο γκολκίπερ του Νηλέα έχασε την μπάλα, ο Μπιρμπίλης την τσίμπησε και κέρδισε πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο ρέφερι αφού συμβουλεύτηκε πρώτα τον β’ βοηθό. Το εκτέλεσε ο Γκαρνίδης κάνοντας το 1-0 αν και ο Λούκας ακούμπησε την μπάλα με το ένα χέρι χωρίς να μπορέσει να την σταματήσει.

Σουτ του Κουβαρά περίπου πέντε μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο στο 51′, τελική του Μπαζή άστοχη στο 80′. Το δεύτερο ημίχρονο δεν εχε φάσεις. Ο Νηλέας προσπάθησε, έβαλε σε αρκετές περιπτώσεις την μπάλα στην περιοχή της Δήμητρας αλλά οι αμυντικοί “καθάρισαν” όλες τις φάσεις, κυρίως με τον Πλαβό και τον Σταντσούρη.

Ο Μπιρμπίλης σκόραρε στο 86′ και απέβαλε το άγχος για την ομάδα του στο φινάλε. Το γκολ με σουτ από περίπου 20 μέτρα με το εξωτερικό, ο γκολκίπερ βρήκε την μπάλα, αυτή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Ένα λεπτό αργότερα ο Στουρνάρας ανετράπη και κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος. Έτσι, με δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, η Δήμητρα έφθασε στο 3-0 και ξεκίνησε με νίκη το 2024, ποντάροντας στο ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια για να αναρριχηθεί ακόμη παραπάνω στην κατάταξη!

Δήμητρα: Σούρλας, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης (56′ Σταντσούρης), Λάμπος (69′ Στουρνάρας), Πλαβός, Κούργιας (69′ Παπαγεωργίου), Τετριμίδας, Μπούτλας (80′ Θ. Μόσχος), Μπιρμπίλης, Μπαζής (80′ Ηλ. Μόσχος), Γκρέμι.
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Λούκας, Μπιφάνης (67′ Μαλλιαρός), Καλαϊτζίδης, Ροδοβίτης, Μούτος (83′ Σαραφίδης), Καράνταγλης, Γκογκινούδης, Κουβαράς, Παππάς, Βαλαρούτσος, Καζάκης (46′ Χιώτης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…