• 13 Ιανουαρίου, 2024

Έκτη νίκη σε έξι αγώνες στον Πλάτανο για τους Μυρμηδόνες

Έκτη νίκη σε έξι αγώνες στον Πλάτανο για τους Μυρμηδόνες

Έκτη νίκη σε έξι αγώνες στον Πλάτανο για τους Μυρμηδόνες. Το σύνολο του Θοδωρή Σκούρα επιβλήθηκε 4-1 των μαχητικών Νέων Αγίας Άννας, μπήκε με το δεξί στο 2024 και φυσικά διατήρησε την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν σε κάθε ημίχρονο δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο 29’ το 1-0 ο Τίτου με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 34’ ο Βούλγαρης το 2-0 με πλασέ ύστερα από σέντρα του Μπούρχα.

Η βολιώτικη ομάδα μείωσε στο 51’ όταν κέρδισε έμμεσο φάουλ, το εκτέλεσε ο Μάριος Δράκος, έγινε κόντρα και με δεύτερο σουτ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μακρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 63’ και ο Τόπας με μακρινό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα τα άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Πλατάνου.

Πριν γίνει το 3-1, ο Κλουκουτάρας είχε μια διπλή ευκαιρία, ο Κομπούρας στο ντεμπούτο του θα μπορούσε να σκοράρει, όπως και στο φινάλε ο Κατσαβριάς με κεφαλιά.

Μυρμηδόνες: Σαββίδης, Μπίνας (35’ Ζαντιώτης), Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Χριστέλος (70’ Τσόγκας), Τίτου, Κλουκουτάρας (70’ Λεμούσιας), Μπούρχας, Βούλγαρης (60’ Κομπούρας), Μακρής, Τόπας (70’ Τσεκρέζης).

Νέοι Αγίας Άννας: Δαμασιώτης, Πασιάς, Ζηργάνος, Βέρμπης, Σπ. Δράκος (46’ Ζάχαρης), Κάιος (27’ Κούδας), Δαρής (46’ Κουρέντης), Μ. Δράκος, Αποστολόπουλος (65’ Κουρτέσης), Κόπο (70’ Τσαντός), Πλιακοστάθης.

Όπως σε κάθε αγώνα, ο Γιάννης Δεσποτόπουλος αποτύπωσε φωτογραφικά στιγμιότυπα…

 


Σχετικά Άρθρα

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Οι Νέοι Αγίας Άννας κέρδισαν 6-2 τον Αχιλλέα με τον Θανάση Νταβλαμάνο (φωτό) να σημειώνει πέντε…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…