• 10 Ιανουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 10-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 10-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Ημαθία: Κλειδί οι καταθέσεις γειτόνων για την υπόθεση της μητέρας που σκότωσε το έξι μηνών βρέφος

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στο Μακροχώρι Ημαθίας από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε όταν βρέφος έξι μηνών έχασε τη ζωή του από το χέρι της ίδιας του της μητέρας η οποία το ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της.

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας – «Καμπανάκι» για την εκτόξευση κρουσμάτων

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα Τετάρτη (10/01) η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με την έξαρση του κορωνοϊού, της γρίπης και των άλλων ιώσεων στη χώρα μας, με την κορύφωση των κρουσμάτων να αναμένεται σε δύο έως τρεις εβδομάδες, και την αποκλιμάκωση μέσα στον Φεβρουάριο, καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλειών και εξετάζεται ακόμα και η υποχρεωτική επαναφορά της μάσκας στα νοσοκομεία.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια – Ποια μέτρα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σήμερα Τετάρτη στις 10:00 σε σύσκεψη για μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Startups: έρχονται δράσεις για τη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων σε πρώιμο στάδιο

Η μείωση που παρατηρείται την τελευταία διετία στις χρηματοδοτήσεις νεοφυών επιχειρήσεων (startups) που βρίσκονται σε πρώιμο (pre-seed) ή πολύ αρχικό στάδιο (seed) λειτουργίας τους δείχνει να έχει «αφυπνίσει» αρκετούς από τους εμπλεκόμενους στο συγκεκριμένο οικοσύστημα με αποτέλεσμα να αναμένεται να δούμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στο 2024.

Εστίαση: «Καίει» τις επιχειρήσεις το λειτουργικό κόστος – Το νέο «αγκάθι» από τα μη αλκοολούχα ποτά

Την ίδια στιγμή που η αύξηση του λειτουργικού κόστους – έως και κατά 44% σε σχέση με πέρσι – «καίει» τις επιχειρήσεις της εστίασης, νέο «πονοκέφαλο» για τον κλάδο αποτελεί η αύξηση του ΦΠΑ στα μη αλκοολούχα σερβιριζόμενα ποτά.

Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 41χρονης εγκύου, «Δεν το έκανα εγώ, την σκότωσαν την ώρα που κοιμόμουν» λέει ο σύντροφος

Εμμένει στην αθωότητά του ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σύμφωνα και με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ φέρεται μαζί με έναν φίλο του να την δολοφόνησαν με κουζινομάχαιρο μέσα στο σπίτι της.

Τραγωδία στον Κάλαμο: Βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα

Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Άγιοι Ανάργυροι”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυστρία: Προεκλογικές καμπάνιες, ζυμώσεις για τα ψηφοδέλτια και σκληρή αντιπαράθεση

Μετά το παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο κονσέρτο στο Muzikverein της Βιέννης, που συναρπάζει εκατομμύρια φίλους της κλασικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πολιτικές δυνάμεις στην Αυστρία προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις νέες εκλογικές προκλήσεις του 2024.

Δουλειά αλλά με «ψαλιδισμένο» επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Μπαίνει πλαφόν στις μέρες εργασίας

Εντός του μήνα αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ρύθμιση για την απασχόληση ανέργων που λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας. Η εκτίμηση μάλιστα είναι ότι η ρύθμιση θα αφορά περίπου 150.000 ανέργους.

Μαγνησία:Αυξημένες πνευμονίες λόγω της Α, με πιο βαριά συμπτώματα από κορωνοϊό – Υπερδιπλάσιοι ασθενείς λόγω εποχικής γρίπης

Πολλοί είναι οι συμπολίτες που ταλαιπωρούνται αυτές τις μέρες από τις ιώσεις, την εποχική γρίπη και τον κορωνοϊό, με συνέπεια οι προσερχόμενοι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, στα Κέντρα Υγείας, αλλά και στα ιδιωτικά ιατρεία των παθολόγων και πνευμονολόγων, να είναι εκατοντάδες.

Ελεύθερος με όρους ο 38χρονος με πάνω από 100 δόσεις κοκαΐνης

Ελεύθερος αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη Νεάπολη στον Βόλο, με περισσότερες από 100 δόσεις κοκαΐνης.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον νέο ΟΣΕ: Ολες οι αλλαγές

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών του σιδηροδρομικού τομέα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ε.Ε.

Κτηνίατροι Μαγνησίας: Προσοχή στο νέο νόμο, πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και κτηνιάτρους!

Ξεκίνησε μέσα στις γιορτές… η εφαρμογή του νόμου για την διαχείριση και ιδιοκτησία ζώων συντροφιάς και αδεσπότων, που ψηφίστηκε από το 2021, και ο οποίος προβλέπει διαδικτυακή βάση δεδομένων, μέσα στην οποία καταχωρούνται όλα τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των κατοικιδίων τους και ψηφιακό βιβλιάριο ζώων συντροφιάς (σκύλων και γάτας), με την κατάργηση του συμβατικού βιβλιαρίου.

Για τη φονική συμπλοκή στα Φάρσαλα κατηγορείται ο συλληφθείς στους Σοφάδες

Για τη φονική συμπλοκή στα Φάρσαλα τον Απρίλιο του 2023 κατηγορείται ο άνδρας που συνελήφθη χθες στους Σοφάδες Καρδίτσας μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για αρπαγή ανήλικου.

Λαμία: 180.000€ ζήτησε από τη γιαγιά ο απατεώνας που παρίστανε τον αστυνομικό

Ελεύθερες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) οι τρεις κοπέλες που είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο για την εμπλοκή τους σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατά κόσμο με το γνωστό σενάριο του τροχαίου ατυχήματος – δυστυχήματος.

Κατά προτεραιότητα σύνδεση με το δίκτυο για Αγροφωτοβολταϊκά μέχρι ένα MW, εφόσον εγγυώνται συνέχιση αγροτικής παραγωγής

Την παράλληλη παραγωγή αγροτικών προϊόντων και λειτουργία φωτοβολταϊκών σε γη υψηλής παραγωγικότητας, έρχεται να ρυθμίσει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, εισάγοντας ουσιαστικά την έννοια των «αγροβολταϊκών, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας της χρήσης γης.

Μεγάλη καθυστέρηση στα πορίσματα και στις πληρωμές αποζημιώσεων από ΕΛΓΑ

Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην έκδοση πορισμάτων αλλά και στις πληρωμές των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για εξαίρεση των σχολικών κυλικείων Μαγνησίας από την καταβολή α’ δόσης ενοικίου

Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Η Κυβέρνηση στηρίζει ενεργά και συνεχώς τους αγρότες – Η ρύθμιση του αγροτικού ρεύματος θεσμοθετείται και ισχύει

Αναβίωσαν το έθιμο της Μπάμπως τα μέλη του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…