• 7 Ιανουαρίου, 2024

Με …το δεξί ο ΓΣΑ στο 2024!

Με …το δεξί ο ΓΣΑ στο 2024!

Από την 5η αγωνιστική και τον αγώνα με την Αγχίαλο στις 29 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει ο ΓΣΑ, όμως σήμερα τοι πρωί, Κυριακή 7.1.24, έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί. Στο ντεμπούτο του Γιώργου Δανόπουλου στην τεχνική του ηγεσία επιβλήθηκε 2-5 του ουραγού Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στο Βασδέκειο και πήρε τρίποντο που είχε μεγάλη ανάγκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μπασαγιάννης που σκόραρε δύο φορές κι έφθασε στα πέντε τέρματα έχοντας παίξει στα μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου, ωστόσο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής έχασε τον Κοντογεωργάκη. Ο γκολκίπερ του Αλμυρού έπιασε την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής και δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 70ό λεπτό.

Ο Μπασαγιάννης το 0-1 στο 21’ με σουτ που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο ίδιος το 0-2 στο 52’ ύστερα από ασίστ του Μακρή και ο τελευταίος, ο Λαρισαίος αξιόλογος μεσοεπιθετικός, έγραψε το 0-3 στο 62’. Ακολούθησε η αποβολή του τερματοφύλακα του ΓΣΑ που προαναφέραμε, «θυσιάστηκε» ο Τσιάτσιος από την ενδεκάδα για να μπει ο Βέτσικας κάτω από την εστία. Ο Πανιώνιος μείωσε με πλασέ του Βαρελόπουλου στο 76ο λεπτό, ο Ζαφειρίου με πέναλτι το 1-4 στο 80’, ο Σουλάι σκόραρε για τους γηπεδούχους στο 83’ και ο Ζαφειρίου, ξανά από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-5.

Αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την κυανόλευκη φανέλα ο Φιλοσόγλου που αποκτήθηκε από τον Ρήγα -στη βασική ενδεκάδα- και ο Αλμυριώτης Καραγεωργόπουλος που αποκτήθηκε από την ακαδημία του Βόλου -μπήκε πρώτη αλλαγή στο ματς-. Αρκετά νέα πρόσωπα-μεταγραφές για τον Πανιώνιο, ανάμεσά τους ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Χριστόφορος Καραΐσκος που έπαιζε στον Άθλο Αλμυρού.

Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Βαρελόπουλος, Σταμάτης, Ζάγκας, Ζακυνθινός (70’ Καραΐσκος), Δημητρίου, Κιπτίου, Μαρούφ (60’ Ανγκόλι), Σουλάι, Κανιούρας, Καρμάγαλος.
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μαυρογέννης, Γιαννακόπουλος, Χατζηλιάδης, Ντόντα, Φιλοσόγλου (80’ Σιούτης), Μακρής (65’ Καραγεωργόπουλος), Σώκος, Μπασαγιάννης, Ζαφειρίου, Τσιάτσιος (70’ Βέτσικας).


Σχετικά Άρθρα

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…
Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Τα 34α Ολύμπια, διοργάνωση που έγινε στο Λιτόχωρο, ήταν η τελευταία αγωνιστική δράση για αθλητές του…
Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…