• 7 Ιανουαρίου, 2024

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Ανδρωνά καθώς κέρδισαν με σκορ 3-1. Καθοριστική στιγμή για την έκβαση της αναμέτρησης η αποβολή παίκτη της Αγχιάλου στο 30ό λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό: από πλάγιο του Παπανικολόπουλου, ο Νικογιάννης μπήκε στην περιοχή και έκανε γύρισμα, εκεί όπου στην καρδιά της άμυνας αμαρκάριστος από ευνοϊκό σημείο ο Αντώνης Ράπτης είχε άστοχο πλασέ. Η απάντηση στο 10′ όταν ο Τοκαλής έπιασε πολύ ωραίο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Σε μια ανύποπτη φάση η Αγχίαλος έμεινε με δέκα παίκτες καθώς στο ημίωρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τοκαλής για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Κλασική ευκαιρία σε αντεπίθεση για τη γηπεδούχο ομάδα στο 33′ όταν ο Ράπτης αστόχησε σε θέση τετ-α-τετ. Το στιγμιότυπο είναι αυτό:

Λίγο πιο μετά μακρινή εκτέλεση φάουλ του Καρρά εξουδετέρωσε ο Σαρρής.

Το 1-0 έγινε λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 43′. Ο Καρράς εκτέλεσε κόρνερ και ο Θυμιόπουλος σκόραρε με γυριστή κεφαλιά, πολύ ωραίο γκολ από τον αριστερό μπακ του Αίαντα!

Νωρίς στο β’ μέρος το δεύτερο γκολ για τους κιτρινόμαυρους της Σούρπης. Στο 52′, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν νομίζοντας ότι θα υποδειχθεί οφσάιντ, ο Νικογιάννης έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράπτη ο οποίος συνδύασε με τέρμα την επιστροφή του στην ομάδα.

Στο 54′ ο Καρράς είχε σουτ στο δοκάρι, στο 59′ η Αγχίαλος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Φαράντος είχε άστοχο σουτ από τη μικρή περιοχή σε μεγάλη ευκαιρία.

Ο Σαρρής νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ντούρα στο 77ο λεπτό αφού απέκρουσε κοντινό σουτ με το πόδι.

3-0 στο 79′: μακρινή μεταβίβαση του Ντούρα, βγήκε πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο γκολκίπερ της Αγχιάλου αλλά …έπιασε αέρα, επωφελήθηκε ο Νικογιάννης που έκανε ασίστ και σκόραρε ο Γιώργος Κωστούλας.

Η Αγχίαλος μείωσε στο 81′ με σουτ του Κόκκαλη από περίπου 35 μέτρα. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Κατσαβριάς είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, το σουτ του κόντραρε στον Διαμαντένια και κατέληξε κόρνερ.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου, ο Αίας είναι στην 7η θέση με 18 βαθμούς και η Αγχίαλος στην 12η με 7.

Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος (62′ Γ  Κωστούλας), Θυμιόπουλος (62′ Κατσαβριάς), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Βούλγαρης, Φαράντος, Καρράς, Νικογιάννης (83′ Δ. Κωστούλας), Ράπτης (83′ Ζούρκος), Ντούρας (80′ Χρυσικός).
Αγχίαλος: Σαρρής, Μπαρδάνι (46′ Ξηρομερίτης), Τσιαγιανίδης (69′ Νιτσάι), Σκούρας, Διαμαντένιας, Τσάμης (57′ Ζητούδης), Τσέλιος, Δράγνης, Κόκκαλης (84′ Λαΐνας), Τοκαλής, Ερρινάκης.


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Πύρασος (φωτογραφίες)

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Πύρασος (φωτογραφίες)

Ο Πύρασος πήρε 2-0 το ντέρμπι της Νέας Αγχιάλου σε απογευματινό αγώνα που άρχισε στις 6μ.μ.…