• 7 Ιανουαρίου, 2024

Έχασε ευκαιρία ο Πύρασος …και τον Αραπίτσα με τραυματισμό

Έχασε ευκαιρία ο Πύρασος …και τον Αραπίτσα με τραυματισμό

Ισόπαλο το ντέρμπι Ρήγας Φεραίος-Πύρασος με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που άφησε στάσιμες τις ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους πέντε πόντους την απόσταση από την κορυφή, το σημαντικότερο όμως είναι πως έχασε τον Αραπίτσα με τραυματισμό στο γόνατο που ίσως είναι πολύ σοβαρός…

Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών αυτή η αναμέτρηση. 1-0 ο Δημήτρης Γάρος στο 38’ με πλασέ αφού πέρασε τον τερματοφύλακα ύστερα από εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση του Τσιακίρη και η ισοφάριση στο 55’ όταν σε ασίστ του Νίνου, σκόραρε ο Ροτζέριο.

Ο Ρήγας απείλησε με σουτ του Χαλιμούρδα που απέκρουσε ο Ράπτης στο 15’, με σουτ του Αλεξίου που πήγε πάνω στον τερματοφύλακα στο 25’, ενώ πριν βγει το ημίχρονο ο Βλιώρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με καρφωτή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή για να ζευγαρώσει τα τέρματα του συλλόγου του Βελεστίνου. Στην επανάληψη, σε δύο περιπτώσεις οι Φουρκιώτης, Χαλιμούρδας είχαν καλές στιγμές.

Όσον αφορά στον Πύρασο, φάσεις στο 5’ και στο 20’ με τον Γκαραβέλα, στην πρώτη περίπτωση αστόχησε σε τετ-α-τετ, στη δεύτερη δεν έκανε καλή πάσα σε επίθεση με ευνοϊκές προϋποθέσεις. Στο β’ ημίχρονο, από πάσα του Ροτζέριο, ο Κατσιγιάννης σούταρε κι απέκρουσε ο Σπηλιόπουλος στο 50’, ο Καραγιώργος είχε μεγάλη φάση στο 70’, ενώ στα τελευταία λεπτά οι Αγχιαλίτες προσπάθησαν να σκοράρουν με τους Λάμπο, Αλαμάνη.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Π. Αποστολίδης (70’ Δ. Αποστολίδης), Σπαθής, Κολυμήτρας (60’ Άλμπα), Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Αλεξίου, Χαλιμούρδας (70’ Γκάγκας), Χασάπης (70’ Φουρκιώτης), Τσιακίρης, Γάρος.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Νίνος (65’ Καραγιώργος), Μιχόπουλος, Ρακής, Γ. Θεοδωρόπουλος, Αγιασιώτης (46’ Αλαμάνης), Τσιότρας, Αραπίτσας (30’ Κατσιγιάννης), Ροτζέριο, Γκαραβέλας.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…