• 31 Δεκεμβρίου, 2023

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας δίπλα στους οικονομικά ευάλωτους μαθητές

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας δίπλα στους οικονομικά ευάλωτους μαθητές

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στήριξε οικονομικά ευάλωτους μαθητές από σχολεία του Αλμυρού. Λάβαμε και δημοσιεύουμε δύο σχετικές ανακοινώσεις.

Από την κα Μαρία Τσούγκρα, Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού: Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την οικονομική ενίσχυση για τους ασθενέστερους μαθητές  μας, με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων. Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος διδασκόντων-διδασκουσών και ο Σύλλογος γονέων – κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού ευχαριστούν θερμά  την ΕΛΜΕ Μαγνησίας για την έμπρακτη στήριξη τους. Μια προσφορά που μας γέμισε χαρά και συγκίνηση.

Από τον κο Γεώργιο Καπράνα, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού: Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού ευχαριστούν την ΕΛΜΕ Μαγνησίας για τη χρηματική προσφορά της, ως ένα ελάχιστο συμβολικό δώρο οικονομικής στήριξης τις γιορτινές αυτές μέρες, σε μαθητές που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ελπίζουμε τέτοιες ενέργειες να βρουν άξιους συμπαραστάτες για να απαλύνουμε, όσο το δυνατόν τον πόνο και να δοθεί ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στις οικογένειες αυτές.