• 29 Νοεμβρίου, 2023

Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Στον αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη στο γήπεδο Καλών Νερών, σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 29/11, η Δήμητρα ηττήθηκε 1-0 από την τοπική Αθλητική Ένωση 2002 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι νικητές στον επόμενο γύρο θα υποδεχθούν τον νικητή του ζευγαριού Θησέας-Ολυμπιακός Βόλου.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε από την άσπρη βούλα του πέναλτι και το πέτυχε ο Προβιάς στο 70ό λεπτό. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Πλαβού, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι της Δήμητρας.

Οι Ευξεινουπολίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό σε τετ-α-τετ του Μπιρμπίλη, σουτ άουτ, ενώ ο Κούργιας από ευνοϊκό σημείο είχε κεφαλιά που απέκρουσε ο Μητράκος στο 25ο.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Χαμσάι Φλ., Γαλάνης Ευάγγ. (30’ Σουλάι), Ιντζόγλου, Προβιάς, Βεργοζήσης, Στουμποβίκος (75’ Ροδοβίτης), Κουβαράς (60’ Μπογδανίδης), Χαμσάι Φ. (75’ Αγκόλι), Τζοβάρας, Γαλάνης Μ. (60’ Τζοτκάι).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Μπιρμπίλης, Γκρέμι, Κούργιας, Πλαβός, Παπαγεωργίου, Τετριμίδας (78’ Καραθόδωρος), Θ. Μόσχος (60’ Ηλ. Μόσχος), Π. Ρούσας (78’ Ν. Σιούτης), Στουρνάρας (60’ Δήμας), Κακλιάς (70’ Μπαζής).


Σχετικά Άρθρα

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…